Δεν κατάλαβα... Άλλη μία με περισσότερες λεπτομέρειες?Ο/H maddoctor έγραψε:
Playstore -> SuperSu -> πατάς πάνω δεξιά και ξετικάρεις την αυτόματη ενημέρωση
Αν πατήσω πάνω δεξιά έχω μόνο την επιλογή "άνοιγμα"

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν κατάλαβα... Άλλη μία με περισσότερες λεπτομέρειες?Ο/H maddoctor έγραψε:
Playstore -> SuperSu -> πατάς πάνω δεξιά και ξετικάρεις την αυτόματη ενημέρωση
Ο/H caeser έγραψε:
ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ με την επαναφορά του τελευταίου μου τοπικού back up... (με εξαίρεση το Viber, που είναι "δυσκοίλιο" όπως πάντα στα restore... και έπρεπε να το ξαναστήσω...)
Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να "απαγορεύσουμε" ή να μπλοκάρουμε το αυτόματο update του SuperSU μέσα απο το Google Play (δηλαδή όπως ζήτησε σε σένα γιατρέ).
Καμμιά ιδέα? Πως μπλοκάρει αυτό?
Τώρα το βρήκα! Σας ευχαριστώ και τους δύο σας!Ο/H giasoy έγραψε:
Ανοίγεις το play πας στις εφαρμογές σου ανοίγεις την superSU και πάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες και ξετικαρεις το Auto update
Εγώ πάντως μετά από αυτό το τραμπάκουλο που έπαθε το κινητό, μου εμφάνισε τελικά το εικονίδιο του SU και έχω SU.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βρεθηκε νέος τρόπος εντελώς ανωδυνος για την αποκατάσταση του προβλήματος με το super user.
Θα κάνουμε χρήση της sh εντολής pm install μέσα από init.qcom.post_boot.sh ,έτσι ώστε μετά το rebboot της συσκευής να εγκαταστήσει αυτόματα το super user που λείπει.
Το patch θα σας το δώσουμε το βραδακι για δοκιμή χωρίς τον φόβο πλέον να χρειαστεί setup η συσκευή από την αρχή.
Ο/H axl21 έγραψε:
δλδ αλλιως ειναι η ερμηνια στα αγγλικα και αλλιως στα ελληνικα?
Σε κάθε setup συσκευής που κάνω εδώ και τρία χρόνια δηλώνω συμμετοχή στο πρόγραμμα εμπειρίας χρήσης της Miui, αλλά αυτό το "πράγμα" δεν είχε ξαναβγει ποτέ και μάλιστα τόσο ενοχλητικά!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@caeser μάλλον κατά το αρχικό setup της συσκευής σου δηλώσεις συμμετοχή στο Πρόγραμμα εμπειρίας χρήσης της Miui.
Για να το ακυρώσεις πας στις ρυθμίσεις => πρόσθετες ρυθμίσεις => ασφαλεια και απόρρητο και απενεργοποιεις τον διακόπτη ανεβαστε debug log.
Εγώ βλέπω το έχω ενεργό, αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@caeser μάλλον κατά το αρχικό setup της συσκευής σου δηλώσεις συμμετοχή στο Πρόγραμμα εμπειρίας χρήσης της Miui.
Για να το ακυρώσεις πας στις ρυθμίσεις => πρόσθετες ρυθμίσεις => ασφαλεια και απόρρητο και απενεργοποιεις τον διακόπτη ανεβαστε debug log.