Έχω παρατηρήσει ότι η μπάρα ρύθμισης της έντασης του ήχου έχει αλλάξει τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.. Αυτό νομίζω το πήρα χαμπάρι γενικά με το MIUI 8.. Δηλαδή. Η κύλιση δεν είναι συνεχόμενη αλλά κλιμακωτή. Σε MIUI 7 όταν πήγαινες να ρυθμίσεις την ένταση με το δάχτυλο πήγαινε κανονικά εκεί που ήθελες ενώ τώρα πάει κομμάτι κομμάτι σαν να το έκανες με τα κουμπιά. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Είναι κάποιο "bug" αυτό;
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H lizardous έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ότι η μπάρα ρύθμισης της έντασης του ήχου έχει αλλάξει τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.. Αυτό νομίζω το πήρα χαμπάρι γενικά με το MIUI 8.. Δηλαδή. Η κύλιση δεν είναι συνεχόμενη αλλά κλιμακωτή. Σε MIUI 7 όταν πήγαινες να ρυθμίσεις την ένταση με το δάχτυλο πήγαινε κανονικά εκεί που ήθελες ενώ τώρα πάει κομμάτι κομμάτι σαν να το έκανες με τα κουμπιά. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Είναι κάποιο "bug" αυτό;
Εμένα μου φαίνεται πάντως συνεχόμενη... (6.6.30 Miui
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Perarg έγραψε:
Ο/H lizardous έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσχετο-Σχετικό: Όπως υπάρχει το screenshot, να μπορούσαμε να τραβήξουμε μικρής διάρκειας και μικρής ανάλυσης screen-videos για να μπορούμε ειδικά σε tech forums να εξηγήσουμε καλύτερα το πρόβλημα μας ή μία πιθανή λύση... Εννοώ κάτι ολοκληρωμένο σα λύση, με μία π.χ. συντόμευση να δημιουργεί ένα gif(;)
Ο/H Perarg έγραψε:
Άσχετο-Σχετικό: Όπως υπάρχει το screenshot, να μπορούσαμε να τραβήξουμε μικρής διάρκειας και μικρής ανάλυσης screen-videos για να μπορούμε ειδικά σε tech forums να εξηγήσουμε καλύτερα το πρόβλημα μας ή μία πιθανή λύση... Εννοώ κάτι ολοκληρωμένο σα λύση, με μία π.χ. συντόμευση να δημιουργεί ένα gif(;)
-
Καλησπέρα παιδιά
Μετά τα τελευταία update σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω ένα βασικό πρόβλημα. Στα 2 τελευταία update υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Προφανώς το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep και αυτό που δείχνει να καταναλώνει την μπαταρία είναι το σύστημα Android. Σκέφτομαι να ξαναγυρισω στην stable. Δεν ξέρω αν έχει παρουσιαστεί και σε άλλον το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει να ξανακάνω wipe το dalvik cache και την cache αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έχω παρατηρήσει το κινητό να ζεσταίνεται πιο πολύ από την miui 7.
Και μία ερώτηση. Έχω διαβάσει τον οδηγό για downgrade από miui 8 σε 7 και λέει να κάνεις wipe dalvik, cache και data. Αν κάνω και wipe το system θα υπάρξει πρόβλημα; Θα ήθελα να κάνω τελείως clean install. -
-
Ο/H Malediction έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά
Μετά τα τελευταία update σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω ένα βασικό πρόβλημα. Στα 2 τελευταία update υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Προφανώς το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep και αυτό που δείχνει να καταναλώνει την μπαταρία είναι το σύστημα Android.
Εγώ είμαι κάτοχος ενός Mi5 όπου πέρασα την 6.6.30 με το Miui 8 αμέσως χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία π.χ. με το 7. Έχω μονίμως ανοιχτό bluetooth (συνδεδεμένο ακουστικό και Mi Band), δεδομένα και GPS. Μπορώ να πω λόγω δουλειάς ότι τα μιλάω τα λεπτά μου κάθε μέρα και φυσικά έχω "επαφή" με το κινητό, mails, viber κτλ.
Αυτά μεταφράζονται σε καθημερινή φόρτιση της μπαταρίας όπως και δηποτε
Ο/H Perarg έγραψε:
Εγώ είμαι κάτοχος ενός Mi5 όπου πέρασα την 6.6.30 με το Miui 8 αμέσως χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία π.χ. με το 7. Έχω μονίμως ανοιχτό bluetooth (συνδεδεμένο ακουστικό και Mi Band), δεδομένα και GPS. Μπορώ να πω λόγω δουλειάς ότι τα μιλάω τα λεπτά μου κάθε μέρα και φυσικά έχω "επαφή" με το κινητό, mails, viber κτλ.
Αυτά μεταφράζονται σε καθημερινή φόρτιση της μπαταρίας όπως και δηποτε
-
Ο/H Malediction έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν κάνω τόσο βαριά χρήση στο κινητό. Απλά προφανώς κάτι "κολλάει" και δεν αφήνει το κινητό να πέσει σε deep sleep. Γι αυτό και θέλω να επιστρέψω στην stable 7.5.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Βάλε το Wakelock Detector να δεις τι το κρατάει ξύπνιο.
Ο/H Malediction έγραψε:
-
Ο/H Malediction έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα