Σε γενικες γραμμες αυτη η ΡΟΜ για το μι4 ειναι αρκετα καλη ως λειτουργικοτητα αλλα μου κανει αρκετα random boot ... θα περιμενω την επομενη και θα την αλλαξω αμεσα
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Απλώς βεβαιώσου ότι θα εγκαταστήσεις την ρομ αμέσως μετά και δεν θα κάνεις επανεκκίνηση πριν, γιατί το τηλέφωνο θα είναι χωρίς αρχεία συστήματος.
-
Στο Mi4c μετά από μια εβδομάδα χρήσης με την 6.7.7. μπορώ να πω ότι τελικά ήταν σαφώς χειρότερη από την 6.6.30 σε θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και πολύ συχνών αποσυνδέσεων Bluetooth κατά την διάρκεια συνομιλίας.
Η κατανάλωση μπαταρίας ανά ώρα (μέσος όρος Gsam Battery) με την 6.6.30 ήταν 2.8 με 3.2 το πολύ
ενώ με την 6.6.7 είναι 4.8 έως 5.9 !!!
Ελπίζω σε κάτι καλύτερο με την αυριανή -
όλα καλά....αλλά συνεχίζει να μην δουλεύει το led ειδοποίησης για τις αναπάντητες κλήσεις....τα άλλα led λειτουργούν κανονικά
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Malediction έγραψε:
Αν δεν κάνει όμως επανεκκίνηση δεν θα πάρει error 7?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Αν δεν κάνει όμως επανεκκίνηση δεν θα πάρει error 7?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Όταν είχα κάνει full wipe και καπάκι install μου είχε βγάλει error 7, έσβησα τον φάκελο twrp και ξαναμπηκα σε recovery, με ρώτησε να μπορεί να γράφει στο system, ξαναφλασαρα και δεν πήρα error 7.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Όταν είχα κάνει full wipe και καπάκι install μου είχε βγάλει error 7, έσβησα τον φάκελο twrp και ξαναμπηκα σε recovery, με ρώτησε να μπορεί να γράφει στο system, ξαναφλασαρα και δεν πήρα error 7.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
MEGA
Για τους κατόχους του redmi Note 3G με το παραπάνω φιξ διορθώνεται το σήμα ναι μεν πιάνει φουλ το κινητό αλλά μόνο σε 2G στο 3G όχι τόσο καλά, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να τσεκάρει το zip μήπως υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση. Το παραπάνω το βρήκα στο miui.com, στην ουσία φλασαρεις το προηγούμενο μόντεμ από την v7.
Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Σε ποια ρομ το είδες;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα