το βάζω στα windows και ενημέρωνω . δεν έχω βάλει ποτέ ξανά. Το πήρα μεταχειρισμένο και ήταν περασμένη ηδη η ελληνική .πέρασα καί της προηγούμενης βδομάδας μια χαρά.. Το mi max είναι
Νεκρό κατά την διάρκεια του Flash της ROM
-
-
-
ναι δεν έχω αλλάξει την συσκευή στο προφίλ μού. Το απλό mi max έχω 3/32
Στο miflash το βλέπει τώρα που το βλέπω!! Καλό σημάδι εεε? -
-
επειδή το βλέπει στο mipflash (miphone) τι αρχείο πρέπει να κατέβασω ? Το πήρα απόφαση να το φλασαρο αφού δεν υπάρχει άλλη λύση κι ας το στησω πάλι από τήν αρχή .αρκεί να ανοίξει.....
-
συγνώμη που σας ζαλιζω παιδιά... Αλλά αυτή εδώ είναι οκ να τήν βάλω με το miflash μπας και ανοίξει το κινητό?
MIUI China Stable Rom V7.3.14.0.MBCCNDC for Mi Max : Download It Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H stigmes έγραψε:
συγνώμη που σας ζαλιζω παιδιά... Αλλά αυτή εδώ είναι οκ να τήν βάλω με το miflash μπας και ανοίξει το κινητό?
MIUI China Stable Rom V7.3.14.0.MBCCNDC for Mi Max : Download It Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum
-
προσπαθώ να κάνω τήν διαδικασία αλλά το mi flash μου βγάζει μήνυμα λαθους όταν παταω flash... Η σύνταξη του ονοματος αρχείου του ονόματος καταλόγου η της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη,0x8007007b: open programmer MPRG .hex
-
Ανέβασε screenshot να δούμε. Το όνομα δεν πρέπει να περιλαμβάνει κενά και ελληνικούς χαρακτήρες.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 -
Ο/H chrdes έγραψε:
Ανέβασε screenshot να δούμε. Το όνομα δεν πρέπει να περιλαμβάνει κενά και ελληνικούς χαρακτήρες.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
-
σε ευχαριστώ πολύ!!!! Ξεκιναω !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0