το βάζω στα windows και ενημέρωνω . δεν έχω βάλει ποτέ ξανά. Το πήρα μεταχειρισμένο και ήταν περασμένη ηδη η ελληνική .πέρασα καί της προηγούμενης βδομάδας μια χαρά.. Το mi max είναι
Νεκρό κατά την διάρκεια του Flash της ROM
-
-
-
ναι δεν έχω αλλάξει την συσκευή στο προφίλ μού. Το απλό mi max έχω 3/32
Στο miflash το βλέπει τώρα που το βλέπω!! Καλό σημάδι εεε? -
-
επειδή το βλέπει στο mipflash (miphone) τι αρχείο πρέπει να κατέβασω ? Το πήρα απόφαση να το φλασαρο αφού δεν υπάρχει άλλη λύση κι ας το στησω πάλι από τήν αρχή .αρκεί να ανοίξει.....
-
συγνώμη που σας ζαλιζω παιδιά... Αλλά αυτή εδώ είναι οκ να τήν βάλω με το miflash μπας και ανοίξει το κινητό?
MIUI China Stable Rom V7.3.14.0.MBCCNDC for Mi Max : Download It Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ναι σωστη ειναι ,κατεβασε απο εκει την fastboot rom.Ο/H stigmes έγραψε:
συγνώμη που σας ζαλιζω παιδιά... Αλλά αυτή εδώ είναι οκ να τήν βάλω με το miflash μπας και ανοίξει το κινητό?
MIUI China Stable Rom V7.3.14.0.MBCCNDC for Mi Max : Download It Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum
-
προσπαθώ να κάνω τήν διαδικασία αλλά το mi flash μου βγάζει μήνυμα λαθους όταν παταω flash... Η σύνταξη του ονοματος αρχείου του ονόματος καταλόγου η της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη,0x8007007b: open programmer MPRG .hex
-
Ανέβασε screenshot να δούμε. Το όνομα δεν πρέπει να περιλαμβάνει κενά και ελληνικούς χαρακτήρες.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 -
Τελικά με αλλαγή σε άλλον φάκελο επιτέλους έγινε το φλασαρισμα και αναστήθηκε!!!! Τώρα έχει την επίσημη κινεζική.ε επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο και είχε τήν ελληνική ροκ ήδη.αρα είναι ξεκλειδωτο (?) Ή κλειδώνει κάθε φορά που φλασαρουμε με fast boot ? Και γιανα βάλω την ελληνική ?Ο/H chrdes έγραψε:
Ανέβασε screenshot να δούμε. Το όνομα δεν πρέπει να περιλαμβάνει κενά και ελληνικούς χαρακτήρες.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
-
σε ευχαριστώ πολύ!!!! Ξεκιναω !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0