Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen)
- Οδηγός
- Mi-MAX
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
C:\adb>fastboot oem edl
...
FAILED (remote: Need to unlock the device to use this command)
finished. total time: 0.001s
=============== Δεκ 13th 2016, 9:04pm ===============
εμενα στο device manager δεν λεει ΚΑΝ
Οποιοδήποτε τρόπο και εάν χρησιμοποιήσουμε η συσκευή μας θα πρέπει να εμφανιστεί στη διαχείριση συσκευών και συγκεκριμένα στις θύρες COM ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008
το εβαλα μονος μου το επελεξα το Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 και μου ο βγαζει με θαυμαστικο -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
στείλε μου id & pass από team viewer...
=============== Δεκ 13th 2016, 9:11pm ===============
Ο/H tolkien έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
στείλε μου id & pass από team viewer...
-
Παιδιά, δοκίμασα όλα τα fastboot to edl αρχεία αλλά δεν γυρνάει σε 9008, αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα διαφορετικά ας κάνει nlock boot loader να περάσει την global από fastboot mode
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ο/H tolkien έγραψε:
αμα το βαλω σε recovery και να ανοιξω το mipcsuite μου λεει οτι δεν το εχω συνδεσει με usb
Δεν σε μαλώνω και πραγματικά μην με παρεξηγήσεις ούτε να θιχτείς, απλά είναι στενάχωρο να βοηθάς και να δίνεις σωστές κατευθύνσεις και να βλέπεις ότι απλά δεν δίνεται η πρέπουσα προσοχή για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία! Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει 100% αλλά στη φάση που είσαι είναι η πιθανότερη λύση στο πρόβλημά σου και η λιγότερο επίπονη σε σχέση με τις άλλες σου επιλογές!!
Την ξαναβάζω λοιπόν και σε παρακαλώ να αφιερώσεις 10λεπτά χωρίς το download για να δεις αν θα σου δουλέψει ο οδηγός και ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα!!
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
Εννοείται ότι εσύ πρέπει να κατεβάσεις την ρομ της δικής σου συσκευής και πρέπει να είναι recovery rom! Να τελειώνει δηλαδή σε .zip και όχι σε .tgz
Επίσης αν δεν σου δουλέψει ο οδηγός που σου δίνω παραπάνω και αναφέρεται στο Αγγλικό Mi PC Suite τότε μπορείς να κάνεις και την τελική δοκιμή με το Κινέζικο Mi PC Suite που λένε όλοι ότι έχει 100% επιτυχία!
Repair bricked mi 5 with locked bootloader and without access to EDL - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Αύριο θα τον φτιάξω και αυτόν τον οδηγό να υπάρχει! Για τώρα πάω να την πέσω!!! -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν μπορεί είναι το καλύτερο....
Next please -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H tolkien έγραψε:
αμα το βαλω σε recovery και να ανοιξω το mipcsuite μου λεει οτι δεν το εχω συνδεσει με usb
Δεν σε μαλώνω και πραγματικά μην με παρεξηγήσεις ούτε να θιχτείς, απλά είναι στενάχωρο να βοηθάς και να δίνεις σωστές κατευθύνσεις και να βλέπεις ότι απλά δεν δίνεται η πρέπουσα προσοχή για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία! Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει 100% αλλά στη φάση που είσαι είναι η πιθανότερη λύση στο πρόβλημά σου και η λιγότερο επίπονη σε σχέση με τις άλλες σου επιλογές!!
Την ξαναβάζω λοιπόν και σε παρακαλώ να αφιερώσεις 10λεπτά χωρίς το download για να δεις αν θα σου δουλέψει ο οδηγός και ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα!!
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
Εννοείται ότι εσύ πρέπει να κατεβάσεις την ρομ της δικής σου συσκευής και πρέπει να είναι recovery rom! Να τελειώνει δηλαδή σε .zip και όχι σε .tgz
Επίσης αν δεν σου δουλέψει ο οδηγός που σου δίνω παραπάνω και αναφέρεται στο Αγγλικό Mi PC Suite τότε μπορείς να κάνεις και την τελική δοκιμή με το Κινέζικο Mi PC Suite που λένε όλοι ότι έχει 100% επιτυχία!
Repair bricked mi 5 with locked bootloader and without access to EDL - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Αύριο θα τον φτιάξω και αυτόν τον οδηγό να υπάρχει! Για τώρα πάω να την πέσω!!!
Η μονη λυση που εγινε ειναι που στο τελος μου ειπε αν εχω αδεια να κανω unlock. Τελικα κλεισαμε με το teamviewer και το εψαξα να δω αν εχω αδεια (λογω οτι το ειχα κανει σε Redmi pro πριν λιγο καιρο) και τελικα εγινε. Μετα απο κει ευχαριστω πολυ τον @NasDriver που μου ειπε πως αμα το κανω unlock μετα μεσω fastboot μπορω να περασω την global rom που ηθελα.
ΑΡΑ ο οδηγος που εκανα πρωτα οπως λετε παραπανω για κλειδωμενο bootloader απλα δεν επιανε. Τωρα γιατι που να ξερω. Παντως πιστευω το εκανα σωστα και δεν περναγα καποια σταδια.
Τωρα οπως και να χει ευχαριστω παρα πολυ τον @NasDriver γιατι για δευτερη φορα αυτος με βοηθησε ΑΜΕΣΑ (και πεδευτηκε το παλικαρι ποση ωρα). -
Αν είχα χρόνο θα το ψάχναμε αλλά είχα το παιδί στην "αναμονή"
Η αλήθεια είναι πως δεν γύριζε ούτε με εντολές ούτε με τα αρχεία fastboot to edl σε 9008...έκανε συνέχεια reboot στο σύστημα και το mi pc suite δεν πέρναγε την ρομ...περίεργο γενικά
Τεσπά...τέλος καλό όλα καλά...αλλά ας το κρατήσουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην δουλεύουν οι οδηγοί και οι εναλλακτικές μέθοδοι -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είχα χρόνο θα το ψάχναμε αλλά είχα το παιδί στην "αναμονή"
Η αλήθεια είναι πως δεν γύριζε ούτε με εντολές ούτε με τα αρχεία fastboot to edl σε 9008...έκανε συνέχεια reboot στο σύστημα και το mi pc suite δεν πέρναγε την ρομ...περίεργο γενικά
Τεσπά...τέλος καλό όλα καλά...αλλά ας το κρατήσουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην δουλεύουν οι οδηγοί και οι εναλλακτικές μέθοδοι
-
Μια βοήθεια...
Ειμαι στη διαδικασια του flash αλλα σταματάει στο 117s.
Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτη η εντολή (0x80070008: Max buffer sector is 256)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα