Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
@'thanag7,' user name και στα 2 mi account δοκίμασε να βάλεις τον αριθμό του mi account και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού σου. Σε νιώθω γιατί και εγώ είχα σκάσει πόσο καιρό που δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω με τίποτα. Για δες τα λοιπόν θα τα καταφέρεις.13.420
-
-
Μια φίλη, μου έδωσε την mi-4C συσκευή της προκειμένου να ξεκλειδώσω το bootloader. Σας παρακαλώ θα ήθελα επιβεβαίωση ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την Κινέζικη developer rom. Σας παραθέτω ένα στιγμιότυπο από την συσκευή. Ευχαριστώ.
-
Official φαίνεται να είναι και μάλιστα dev.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει κάποιο αρχείο με τις κινέζικες developer rom ώστε να το επιβεβαιώσω προκειμένου να είμαι 100% σίγουρος;
-
-
-
μετα απο συμβουλη ενος φιλου που εψαχνε και ο ιδιος μια βδομαδα, εκανα το εξης με ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
μετα το sign in στο mi cloud ξανακανεις δευτερο sign in (sign in to upgrade) με αποστολη sms απο xiaomi για επιβεβαιωση, ενεργοποιειται το τηλεφωνο ως online και ξεκλειδωνεις σε 5 λεπτα με την επισημη διαδικασια, αν εχεις παρει απο πριν το οκ απο την xiaomi (αιτημα για unlock, και εχεις βαλει και την τελευταια κινεζικη dev rom).
εκει που γραφει 1 connected παταμε για να δουμε αν το τηλεφωνο φαινεται online.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: παντου καντε sign in με τον αριθμο τηλεφωνου και οχι email κλπ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: εαν εχετε και άλλο τηλεφωνο καταχωρημενο στην λιστα με τις συσκευες (εγω ειχα κι ενα samsung galaxy s με miui) ισως χρειαστει να το αποσυνδεσετε απο το λογαριασμο προσωρινα μεχρι να γινει το unlock. μετα το ξαναβαζετε αν θελετε.Life is too short to remove usb safely -
-
-
τι να πω... άγνωσται αι βουλαί της xiaomi!Life is too short to remove usb safely
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0