Διαφήμιση

Ξεκλειδωτο bootloader και προβληματα στη συσκευη

• Ξεκλειδωτο bootloader και προβληματα στη συσκευη

Καλησπερα παιδια, εχθες παρελαβα το note 3 pro 32gb απο σκρουτζομαγαζο. Αρχικα μου φερανε φορτιστη οχι ευρωπαικο και χωρις ανταπτορα, τους πηρα τηλ και μου στειλαν σημερα αναταπτορα πιο μεγαλο απο το ιδιο το κινητο και προφανως μεταχειρισμενο . Τωρα, πριν την αγορα τους ρωτησα συγκεκριμενα αν το bootloader ειναι κλειδωμενο και μου ειπανε ναι και πως θα εχει μια κινεζικη ρομ με 80% μεταφρασμενα ελληνικα. Το κινητο ηρθε με την 7.3 και δν κοιταξα καν για bootloaders κλπ, (δεν ειχα σκοπο να περασω custom για την ωρα). Υστερα απο 2-3 ωρες χρησης κατεβασμα facebook παιχνιδια κλπ βλεπω πως αν πατησω το τηλεφωνακι κατω αριστερα ή τις επαφες αυτες ανοιγουν και κλεινουν αυτοματα με αποτελεσμα να μην μπορω να καλεσω απο τον custom dialer του miui.. κανω επαναφορα εργοσταστιακων απο το κινητο , λυνετε το προβλημα. Σημερα ξεκιναω παλι facebook μα μου κλπ το ιδιο παλι κολλαει το τηλεφωνο και επαφες.. Οπότε μπαινω να δω μηπως και ειναι ξεκλειδωτο το bootloader και εχουν κανει αυτοι εκει καμια βλακεια και οντως ειναι.. Καμια ιδεα; να τους ζητησω αλλη συσκευη με κλειδωμενο bootloader?? Ευχαριστω προκαταβολικα
      Images
      • 8vdeg.png

12,62 kB, 954×392, viewed 162 times
      • Screenshot_2016-07-13-14-25-03_com.android.settings.png

376,33 kB, 1.080×1.920, viewed 2.370 times
    • Αν το είχες πάρει από εξωτερικό θα σου έλεγα μην ασχοληθείς και ξεκίνα να περάσεις official fastboot να κλειδώσεις και να κάνεις τα πάντα με official τρόπους για να μην περιμένεις 2+ μήνες

Από Ελλάδα όμως είναι διαφορετικά...προσωπικά θα ζήταγα άλλη συσκευή...