φιλε nas αν ξεκλειδωσω χρειαζετε να κανω αυτο?οχι ε?
HOW TO MAKE YOUR OWN DIY DEEP FLASH CABLE FOR MI5
-
-
-
-
Περιμενε να γυρίσω σπίτι σε κάνα 30λεπτο να τα πούμε πιο εύκολα. Έχεις γράψει και αλλού το πρόβλημά σου ? Να μην μιλάμε σε πολλά θέματα και γίνει μπερδεμένα
-
-
-
προσπαθω να κανω ενα deep flash cable για ενα brickarismeno redmi 3s το οποιο το pc μου βλεπει μονο ως 900Ε αντι για QDLoad 9008 .με το καλωδιο που εκανα (αντι για διακοπτη εννωνω τα καλωδια)ενωσα πρασινο με μαυρο αλλα το pc μου το βλεπει σαν uknown device.ειμαι λιγο ασχετος κανω καποιο λαθος???Ο/H bzanios έγραψε:
Φίλε @Bodai Καλημέρα.
Δεν κόστισε τίποτα. Τα υλικά υπήρχαν (είναι από αυτά που βάζεις στην άκρη μήπως και τα χρειαστείς κάποτε).
1 καλώδιο USB.
1 Διακόπτη.
1 Κουτάκι. Το οποίο ήταν από αυτά που βάζανε μέσα τα φιλμ των φωτογραφικών μηχανών. (Όταν υπήρχαν φιλμ).
Τώρα μένει να δοκιμαστεί αν δουλεύει. Αν το χρειαστεί κάποιος από Δυτικά είναι διαθέσιμο.
-
@krisfryd Κάνε απεγκατάσταση τους driver και ξαναπέρασε τους, κάνε και μια επανεκκίνηση του PC διάβασε τι λέει ο οδηγός για το xiaomi-miui.gr/community/lexic…ntry/87-deep-flash-cable/ και για το edl
-
Για πάτα και κράτα πατημένο το power και δες εάν αλλάζει κατάσταση στο device manager
-
δοκίμασα να φτιάξω ένα deep flash cable από μαμισιο xiaomi καλώδιο και μπλέχτηκα με τα χρώματα των καλωδίων. Μπορεί κάποιος που έχει την εμπειρία με παρόμοιο καλώδιο να βοηθήσει;
Έχω ένα άσπρο, ένα πράσινο, και δύο κόκκινα καλώδια. Ποιο είναι το μαύρο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0