[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Εγω παρατηρω με την καινούργια ρομ. Αρκετά άνοδο θερμοκρασιας στο ρυζακι χωρις να κανω τιποτα π. Χ παιξω κανενα παιχνίδι και μονο που κανω περιηγηση στο δίκτυο σηκώνει θερμοκρασία συν ρουφαει μπαταρια αρκετη αλλα θα του δωσω 3ημερες να σταθεροποιηθει.
-
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά παιδιά!!
Πολύ εύκολο το update σήμερα μέσω του updater+ 3 τελίτσες!! (και για πρώτη φορά, στην κατάσταση τηλεφώνου δεν μου έβγαλε καθόλου την πληροφορία by xiaomi.eu.. συνήθως μου το έβγαζε, οπότε έκανα 2ο ή και 3ο ινσταλλ τη ρομ...)
+ κανένα πρόβλημα επίσης με dolby atmos και supersu!!
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
δυστηχως ειχε παλι random boot Και με αυτη τη ρομ , συγκεκριμενα το ειχα και φορτιζε και εκανε μπουτ
)
-
Tα ίδια και στο δικό μου. Αλλά τα random τα έχω από miui 7 και αρκετές dev πισω.
Σε stable εκδόσεις συμβαίνουν τα ίδια; -
-
βάλτε stable να σωθείτε.... Την έβαλα αυτή εδώ Αντε λέω μπας και διορθώθηκε τπτ από τις προηγούμενες δλδ που είχα πρόβλημα με αδύναμο 3g και4g και φυσικά πάλι μάπα το καρπούζι.... Stable λοιπόν... Αν και αρχίζω να απογοητεύομαι από την xiaomi με τις rom της.. Μόνιμα πάντα κάτι δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένουμε άλλο update...τραγικό για τέτοια εταιρία και να βλέπεις αλλά σιουζιτσου μάρκα από τα βάθη τής καρακινας και να πετάνε από rom..
αυτά..
-
-
Ο/H sw4lgt έγραψε:
βάλτε stable να σωθείτε.... Την έβαλα αυτή εδώ Αντε λέω μπας και διορθώθηκε τπτ από τις προηγούμενες δλδ που είχα πρόβλημα με αδύναμο 3g και4g και φυσικά πάλι μάπα το καρπούζι.... Stable λοιπόν... Αν και αρχίζω να απογοητεύομαι από την xiaomi με τις rom της.. Μόνιμα πάντα κάτι δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένουμε άλλο update...τραγικό για τέτοια εταιρία και να βλέπεις αλλά σιουζιτσου μάρκα από τα βάθη τής καρακινας και να πετάνε από rom..αυτά..
Μα όντως πετάνε από Ρόμ, και το λες και μόνος σου. Αφού με ετοιμολογικους όρους το release της xiaomi για την εκάστοτε συσκευή είναι η τελευταία stable. Εξ'ου και το developer για τις Ρόμ της κάθε βδομάδας. Είναι δοκιμαστικές και πολλές φορές με bugs σε λειτουργίες που θα εξαλειφθουν στην εξέλιξη τους. Νιώθεις άσχημα να τεσταρεις για την xiaomi;;; Βάζεις την stable που έτσι κι αλλιώς δουλεύει τέλεια και ξενοιαζεις. Και πάλι θα αναβαθμιζεσαι πολύ πιο συχνά σε σχέση με άλλες εταιρίες... Για την ακρίβεια πιο συχνά από όλες τις εταιρίες...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα