Διαφήμιση

[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H dendenden έγραψε:

1. Δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω, δεν εμφανίζεται καν. Μονο η επιλογή εγκατάσταση εμφανίζεται από GooglePlay.
    2. Τα σβήνει όλα στο κινητό? Πως το κάνουμε?
    Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root.
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • Με την Nέα Recompile της GTV-6.7.14 ROM το τηλέφωνο έγινε αργό. Το καταλάβαινες από το άνοιγμα των εφαρμογών.
    Χαρακτηριστικό η μείωση του σκορ Antutu, που από 68000 περίπου πήγε στο 43000 περίπου. Μεγάλη διαφορά.
    Ξαναπέρασα από πάνω μέσω TWRP την προηγούμενη χθεσινή "λανθασμένη" GTV-6.7.14 και θα μείνω με αυτή μέχρι την επόμενη.
    Για την ιστορία αναφέρω ότι το antutu πήγε στα 60173 :thumbup:
  • Διαφήμιση
  • Από χθες το βράδι όλα τέλεια στο mi5. Thanks!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • @Nelias το antutu είναι μόνο ένας αριθμός...

Ο/H gkalen έγραψε:

@movieland
    Θα σου συνιστούσα να μην ασχολεισαι με αυτά , απλά κοίτα το τηλ.. σου πως πάει , το πραγματικό Antutu εισαι εσύ .
    Εσύ ξέρεις πως πάει το τηλ.. σου , αν το νιώθεις γρήγορο , αργό , βαρύ , ελαφρύ κ.λ.π.κ.λ.π.
    Τ'αλλα όλα είναι "τα παιδία παίζει" ... :P

Για να καταλάβετε θα σας δείξω εγώ τι σκορ εβγαλα κατά τη διάρκεια μιας ώρας που είχα το Antutu εγκατεστημένο στη συσκευή μου ..
    Μόλις το εγκατεστησα , έκανα το πρώτο και μου'βγαλε 27000 .. ;(
    Στα καπάκια κάνω test again και κοιτάξτε τα screenshot μετά από συνεχόμενα test again, χωρίς να βγω από την εφαρμογή ή να κάνω reboot ...

Όπως βλέπετε έχουν από 5-6 λεπτά διάφορα το ένα με το άλλο ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω , κολλητά Antutu στη σειρά και ξεκινάμε μετά το 27000 το οποίο δεν τραβηξα screenshot για να το δείτε κι αυτό αλλά δεν έχω λόγο να κοροιδεψω κανέναν , όντως έβγαλε 27000 και μετά πήγαμε 37137 , μετά 38240 , μετά 38552 , μετά 39025 και μετά 39051 .... εδώ σταμάτησα , με πήραν τα γέλια , απεγκατεστησα την εφαρμογή και όλα καλα.
    Εσείς τι καταλάβατε δηλαδή μετά απ'αυτο ??
    Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι ξοδεψα λάθος την μπαταρία μου ... :P
    Οπα , ξέχασα, κέρδισα κι ένα μετάλλιο :P
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια επιλογή, αλλα δεν γίνεται πλέον εναλλαγή μπροστινή/πίσω κάμερα με απλό swipe down του δακτύλου;; μου άρεσε πολύ αυτό το χαρακτηριστικό

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • @Octaviastikos έχεις δίκιο, αλλά το antutu scor το ανέφερα παρεμπιπτόντως έχοντας σαν κύριο προβληματισμό το ότι το τηλέφωνο έγινε αργό.
    Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω την ROM του gkalen :thumbup:
  • Εχθές το βράδυ την πέρασα κι'εγώ! Όλα καλά μέχρι τώρα! Διάβασα από κάποιους σήμερα για SuperSu που δεν υπήρχε στην συσκευή τους και root που δεν είχαν και τσεκάροντας με root checker είδα ότι δεν ήμουν κι' εγώ root! Μπήκα στο play store βρήκα στις εφαρμογές μου το SuperSu,(μη εγκαταστημένο) και το εγκατέστησα. Όλα καλά, το SuperSu υπάρχει στη συσκευή μου και είναι root! Πολλά ευχαριστώ σε όλους, όσους ασχολούνται καθημερινά με την βελτίωση του λειτουργικού μας!
  • Πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη. Μου επανήλθε το 4G στη Wind που είχε χαθεί και περισότερη μνήμη ελεύθερη.
    Μπράβο.
    Εύχομαι να διορθωθεί και η πλήρης απεικόνιση της εικόνας στις κλήσεις.
  • Διαφήμιση
  • Χρειαστηκε να την περασω δυο φορες-μετα την πρωτη εγκατασταση το τηλεφωνο "λαγγαρε" σε οτι και αν προσπαθουσα να "ανοιξω" (πχ ρυθμισεις) ,μετα την δευτερη παει καλυτερα αλλα εχω για πρωτη φορα υψηλες θερμοκρασιες -εβγαλε και μηνυμα σχετικα το τηλεφωνο - βιντεο τραβαγα και "αναψε" αισθητα .Για να παω πισω στην 6.6.30 θα χρειαστω factory reset η απλα βαζω το zip και το τρεχω μεσω ρεκαβερι ;;