[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Το σκεφτηκα κι εγω μηπως δεν πατησε καλα η ρομ. Δεν το εχω κοντα μου το κινητο τωρα, θα το δοκιμασω και θα δω. Ευχαριστω geoanto555!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για έναν περίεργο λόγο κσι το δικό μου έκανε τα ίδια και έστρωσε με advanced wipe/dalvik art cache & cache.Ο/H yansta έγραψε:
Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως?
-
Η αλήθεια είναι ότι είχα και γω πρόβλημα με το σήμα αρχικά αλλά όταν πέρασα τελείως καθαρή εγκατάσταση την rom αυτό διορθώθηκε. Βέβαια δεν θυμάμαι αν είναι καλύτερα από την miui 7 ή όχι. Αυτό που έχω απορία βέβαια και δεν το χω δει ποτέ μέχρι τώρα είναι αν πιάνει πουθενά 4g+ με Vodafone (μιλάω για κέντρο Αθήνας).Ο/H yansta έγραψε:
Το σκεφτηκα κι εγω μηπως δεν πατησε καλα η ρομ. Δεν το εχω κοντα μου το κινητο τωρα, θα το δοκιμασω και θα δω. Ευχαριστω geoanto555!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για έναν περίεργο λόγο κσι το δικό μου έκανε τα ίδια και έστρωσε με advanced wipe/dalvik art cache & cache.Ο/H yansta έγραψε:
Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως?
-
καλύτερο σήμα 3g 4g μακράν έχει η stable v7Ο/H Malediction έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι είχα και γω πρόβλημα με το σήμα αρχικά αλλά όταν πέρασα τελείως καθαρή εγκατάσταση την rom αυτό διορθώθηκε. Βέβαια δεν θυμάμαι αν είναι καλύτερα από την miui 7 ή όχι. Αυτό που έχω απορία βέβαια και δεν το χω δει ποτέ μέχρι τώρα είναι αν πιάνει πουθενά 4g+ με Vodafone (μιλάω για κέντρο Αθήνας).Ο/H yansta έγραψε:

-
Σε συγκριση με την τελευταια ελληνικη developer?
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes -
Εγώ τελικά στο Redmi Note 3g έχω θέμα ακόμα με το αθόρυβο. Τώρα κάνει διάφορα περίεργα. Αν το βάλω αθόρυβο, και καλέσω εγώ κάπου, ξαναμπαίνει σε ηχηρό. Σε κάποια φάση, δε ξέρω υπό ποιες προϋποθέσεις, μειώθηκε πολύ ή ένσταση ήχου ringtone.
Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Το χρειάζομαι καθημερινά το mute
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Απο μπαταρια τι λεει ρε παιδια;; Γιατι εχω βαλει stable ακριβως για αυτο το λογο και θελω να βαλω την 8.
-
Στο rn3pro σκοτώνει.. Ετοιμάζομαι να την βάλω και στο 2 σύντομα.Ο/H billyrek έγραψε:
Απο μπαταρια τι λεει ρε παιδια;; Γιατι εχω βαλει stable ακριβως για αυτο το λογο και θελω να βαλω την 8.
-
Δες η ρυθμιση "τύπος δικτύου" που είναι.Ο/H yansta έγραψε:
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes
Δοκίμασε να το βάλεις 2g , 3g , 4g . -
Ναι οντως! Η αλλαγη σε 3g ανεβασε το σημα φαινεται να βοηθησε και εχει καλυτερο σημα τωρα. Γιατι αραγε?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δες η ρυθμιση "τύπος δικτύου" που είναι.Δοκίμασε να το βάλεις 2g , 3g , 4g .Ο/H yansta έγραψε:
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes
-
καπου ειχα διαβασει οτι αυτη η ρομ θα εχει και advanced reboot σε boot loader και recovery αλλά δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμηση. ισχυει πραγματι κατι τετοιο?
(edit) το βρηκα στην ανακοινωση για την dev rom: CHANGELOG, bla bla bla, Προσθήκη , reboot , recovery και bootloader στο power menu.Life is too short to remove usb safely -
Γιατί μάλλον στην περιοχή εκείνη δεν υπάρχει υποστήριξη 4g.Τι άλλο να πω..Ο/H yansta έγραψε:
Ναι οντως! Η αλλαγη σε 3g ανεβασε το σημα φαινεται να βοηθησε και εχει καλυτερο σημα τωρα. Γιατι αραγε?
Σε μένα γενικά έχει το "ίδιο" σήμα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα