[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
@glikopatate κάνε αυτό που σου προτείνει ο @gkalen και σε καμία περίπτωση μην κάνεις upgrade του SuperSu από το play store
-
Έχουν γραφτεί πολλά για θερμοκρασίες, για μεγάλες καταναλώσεις, για notification led που δεν δουλεύουν, για μη εμφάνιση του SU κλπ κλπ, εκείνο που έχω να πω για τις δυο τελευταίες (6.7.7 και 6.7.14) είναι οτι, σε μένα τουλάχιστον, αμέσως μετά την εγκατάστασή τους το Σύστημα Android και ο Kernel ξεσκίζονταν στην κατανάλωση και χρειάστηκαν 2-3 wipe dalvic και cache και άλλες 2-3 επανεκκινήσεις για να στρώσουν. Μετά είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου, με κανένα απολύτως από τα παραπάνω προβλήματα. Το μόνο προβληματάκι είναι στο wifi που ώρες ώρες θέλει να το κλείσεις και να ξανανοίξεις για να παίξει.
Η μπαταρία με την 6.7.14 και υπόψη είναι με δυο sim!!!
Οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες δεν έχουν φτάσει τους 40 βαθμούς παρά μόνο στην φόρτιση
-
καλημερα!στο δικο μου redmi note 3 pro ολα ειναι αψογα! με την νεα ρομ!κανενα προβλημα! παιδια σας ευχαριστω για τις ωραιες προσπαθειες σας...(εγκατασταση reboot τελος)
-
Display Spoiler
Ο/H giasoy έγραψε:
Έχουν γραφτεί πολλά για θερμοκρασίες, για μεγάλες καταναλώσεις, για notification led που δεν δουλεύουν, για μη εμφάνιση του SU κλπ κλπ, εκείνο που έχω να πω για τις δυο τελευταίες (6.7.7 και 6.7.14) είναι οτι, σε μένα τουλάχιστον, αμέσως μετά την εγκατάστασή τους το Σύστημα Android και ο Kernel ξεσκίζονταν στην κατανάλωση και χρειάστηκαν 2-3 wipe dalvic και cache και άλλες 2-3 επανεκκινήσεις για να στρώσουν. Μετά είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου, με κανένα απολύτως από τα παραπάνω προβλήματα. Το μόνο προβληματάκι είναι στο wifi που ώρες ώρες θέλει να το κλείσεις και να ξανανοίξεις για να παίξει.
Η μπαταρία με την 6.7.14 και υπόψη είναι με δυο sim!!!
Οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες δεν έχουν φτάσει τους 40 βαθμούς παρά μόνο στην φόρτιση
@giasoy Είναι είναι αλήθεια ότι μόνο τα wipe dalvic δεν έκανα αλλά με τα reboot μετά από full charge σταματούσε η υπερκατανάλωση μέσο android system και android. Μέχρι τώρα με τα reboot είναι καλό, θα δοκιμάσω χωρίς reboot την επόμενη φορά και θα κάνω τα wipe dalvik.
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση !!! -
Ο/H djtutis έγραψε:
Παίδες, πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το google keyboard; Παλιά το έκανα freeze μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά πλέον δεν μου δίνει την δυνατότητα... Έχει καταντήσει ανυπόφορο το θέμα με τις κόκκινες παύλες κάτω απ'όλες τις ελληνικές λέξεις...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Κανείς;
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
Ο/H djtutis έγραψε:
Ο/H djtutis έγραψε:
Παίδες, πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το google keyboard; Παλιά το έκανα freeze μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά πλέον δεν μου δίνει την δυνατότητα... Έχει καταντήσει ανυπόφορο το θέμα με τις κόκκινες παύλες κάτω απ'όλες τις ελληνικές λέξεις...
Κανείς;
Βάλε άλλο πληκτρολόγιο ή δούλεψε με το swiftkey ως προεπιλεγμένο. Τόσο δυσκολο ειναι? Αν θες να το απεγκαταστησεις είναι άλλη ιστορία.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-