Ναι......Κι'εγώ το θέλω...!!!!Ο/H ntel0s έγραψε:
Ποιο κινητο ειχες με 1GB ram που ειχες ελευθερα εως 500Mb τερμα φορτωμενο και το αλλαξες?? Φιλικα παντα απλα για να το παρω και εγω.Ο/H juke έγραψε:
προερχομαι απο κινητό με ενα ραμ και ενώ το είχα φορτομενο με 100 εφαρμογές και custom rom και κιτκατ πάντα είχα χώρο 350 με 400 και καποιες φορές και 500 MB ελεύθερο χώρο στη ραμ, παιχνίδια απαιτιτικα σαν το κολιν μακρεϊ έτρεχαν για πλάκα και η μπαταρία είχε ανάλογα την χρήση πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το τωρινό ρν2. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος που καταλαμβανει στη ραμ το λειτουργικό σύστημα ενώ δεν έχει τίποτα το σπουδαίο η ρομ. Ούτε xpozed ούτε gravity box η miui απορώ για πιο λόγο είναι τόσο βαριά και καταναλωνει τόσο μπαταρία. Μετά απο εφτά αλλαγές ρομ κατέληξα στην cm 12.1 fast and explosive και μπορώ να πω οτι είναι αρκετά ανώτερη απο την miui. Αυτό που με ενοχλεί όμως πιο πολύ είναι εφαρμογές σαν το android web view που πρέπει να ναι εγκατεστημενες στο σύστημα γιατί αλλιώς δεν δουλεύουν αρκετές εφαρμογές στο κινητό. Επίσης μου είναι αδιανόητο οτι έχω δυο γκιγκα ραμ και μου μένουν 700 με 800 ελεύθερα όταν δεν τρέχει τίποτα στο κινητό. Ακούμε λοιπόν 64bit συστήματα με επεξεργαστες οχταπυρηνους και δυο γκιγκα ραμ να τρέχουν στα 2,2 ghz και τελικά για μένα είναι για να πουλάνε και τίποτα άλλο. Συγνώμη αν προσεβαλα άθελα μου κάποιον η αν σας κούρασα με ολα αυτά.
[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα