η συγκεκριμένη συσκευή δεν λειτουργεί μέσω του gateway, αλλά αυτόνομα.Ο/H snakemjk έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Έχει καταφέρει κανείς να το λειτουργήσει μέσω του gateway;;
mi IR Controller
- Άλλη συσκευή
-
-
Ο/H lykman έγραψε:
Ο/H snakemjk έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Έχει καταφέρει κανείς να το λειτουργήσει μέσω του gateway;;
...
Το βλέπει κανονικά μέσα στα σενάρια του gateway τελικά και μπορείς να δώσεις ότι εντολή θες στο remote. -
Μαλλον παρανόησα την αρχική ερώτηση, καθώς ναι μεν δεν προϋποθέτει να έχεις smart gateway για να λειτουργήσει το MI IR, αλλά ναι, φυσικά και μπορεί να συνδυαστεί με αυτό όπως πολύ σωστά είπες...
-
rf στέλνει; ή μόνο IR?
-
Το πήρα και εγώ σήμερα, το συνέδεσα επιτυχώς με το gateway, αλλά δεν μπορώ να κοντρολαρω το AC.
Έχω ένα AC westpoint και δεν το έχει στην λίστα, οπότε είπα να του κάνω training το remote.
Βάζω το on-off και τα 2 κουμπιά της θερμοκρασίας (συν/πλην).
Στο On-off δεν κάνει αυτό που πρέπει, παρά βάζει την θερμοκρασία εκεί που ήταν όταν έκανε την εκμάθηση... Δηλαδή αν στο training ήταν πχ η θερμοκρασία στους 20, το on-off δεν ανοιγοκλείνει το AC, αλλά απλά βάζει την θερμοκρασία στους 20.
Και ούτε τα άλλα 2 κουμπιά δουλεύουν σωστά..
Καμία ιδέα;
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Προσπάθησε να κανεις μεσα στην εφαρμογη αναζητηση με το μοντέλο του κλιματιστικού σου
-
Ο/H mysterysolver έγραψε:
Προσπάθησε να κανεις μεσα στην εφαρμογη αναζητηση με το μοντέλο του κλιματιστικού σου
Σε μια λίστα με τις μάρκες δεν υπάρχει καθόλου η Westpoint και σε μια άλλη λίστα που ίσως ανεβάζουν οι χρήστες, βρήκα κάτι που έγραφε Westpoint, αλλά δεν δουλεύει.
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
τα κλιματιστικά είναι περίεργες συσκευές, και οι εντολές των R/C τους είναι σύνθετες... μπορεί πράγματι να μην δουλεύει σωστά.
εμένα ανοίγει και το θέτει ταυτόχρονα στην θερμοκρασία που είχε κατά την εκμάθησης. Δλδ ότι κι αν είχε πριν, ανοίγει (με το IR) στο ζεστό στους 20C, γιατί τέτοια ήταν η θερμοκρασία στην εντολή όταν έκανα εκμάθηση.
μιας και μου το θύμισες.. πρόσθεσα ένα GENERAL που βρήκα για του σαλονιού. Δεν δούλεψε ποτέ.. οπότε παραμένω με τα της εκμάθησης.
υγ. δοκίμαζα τώρα και κάποια "χειροποίητα", επίσης τζίφος. Αλλά έχει πολλά ακόμα... ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή περισσότερο -
Ο/H lykman έγραψε:
τα κλιματιστικά είναι περίεργες συσκευές, και οι εντολές των R/C τους είναι σύνθετες... μπορεί πράγματι να μην δουλεύει σωστά.
εμένα ανοίγει και το θέτει ταυτόχρονα στην θερμοκρασία που είχε κατά την εκμάθησης. Δλδ ότι κι αν είχε πριν, ανοίγει (με το IR) στο ζεστό στους 20C, γιατί τέτοια ήταν η θερμοκρασία στην εντολή όταν έκανα εκμάθηση.
μιας και μου το θύμισες.. πρόσθεσα ένα GENERAL που βρήκα για του σαλονιού. Δεν δούλεψε ποτέ.. οπότε παραμένω με τα της εκμάθησης.
υγ. δοκίμαζα τώρα και κάποια "χειροποίητα", επίσης τζίφος. Αλλά έχει πολλά ακόμα... ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή περισσότερο
Θέτει μια στάνταρ θερμοκρασία στο άνοιγμα, όπως την είχα στην εκμάθηση.
Το σβήσιμο όμως δεν δουλεύει.
Όπως και η θερμοκρασία πάνω κάτω που είναι ξεχωριστά κουμπιά.
Γενικά μούφα μέχρι στιγμής.
μούφα δεν είναι, χειρίζομαι με επιτυχία προβολέα, τηλεόραση, ενισχυτή (σε κάποιες βασικές εντολές έτσι όπως τις θέλω για τα "σενάρια" μου, για να δω πχ ταινία στο προβόλι, με τις αντίστοιχες εισόδους), συν το κλίμα, με "καρφωτές" συγκεκριμένες εντολές. Για το κλίμα έχω φτιάξει αυτό της εικόνας...
τα +/- θερμοκρασίας δεν θα σου δουλέψουν, λογικό: γιατί το κάθε +/- στα κλιματιστικά, είναι συνάρτηση του τι είχε σεταρισμένο πριν. Αλλά τα καρφωτά δεν μπορούν να ξέρουν τι είχες πριν... αν δεις το δικό μου παράδειγμα, έχω εντολή για κάθε θερμοκρασία που σετάρω, είτε στο ζεστό είτε κρύο. -
Το OFF Πώς το έχεις σεταρει χωριστά;
Αφού στο remote είναι ένα κουμπί για on/off και είπαμε ότι δεν λαμβάνει την εντολή ανοίγματος/σβησιματος σκέτη, αλλά έχει υπόψιν και την θερμοκρασία κλπ
Και δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει σήμερα, πάω να του κάνω training και το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει, άρα δεν μπαίνει σε training mode.
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα