Διαφήμιση

mi IR Controller

• Άλλη συσκευή
    • mi IR Controller

Μαζί με τα διάφορα mi / yi προϊόντα που πήρα, πήρα και τον IR controller (ουσιαστικά αυτό ήθελα, και πήρα και όλα τα άλλα).

από ότι βλέπω όμως, η εφαρμογή δεν βλέπει καμία συσκευή. Οχι μονο απο τις δικές μου, γενικά ότι είδος συσκευής και μάρκα το βάζω να μου δείξει τι έχει, είναι όλα άδεια. Δλδ και με αναζήτηση για τηλεκοντρόλ δεν βρίσκει ποτέ τίποτα, αλλά ακόμα χειρότερα, ακόμα και αν μπω μέσα στις λίστες των συσκευών, είναι όλες άδειες. Τραγικότερο όλων, οταν πάω να του περάσω A/C μου λέει ότι είναι σύνθετη συσκευή και δεν μπορεί, και να επιλέξω από τις έτοιμες...!!!

Και ρωτάω... Το έχει κανείς και να του δουλεύει? Μήπως μας κόβουν οι κινέζοι?
      εφαρμογές έχω τις Ελληνικές, σε ένα tablet nexus (η μόνη root συσκευή που έχω).
    • περίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει).

δουλεύει πάντως... (κι ας μην το ξέρουν οι κινέζοι ότι είναι A/C)
    • Ο/H lykman έγραψε:

περίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει).

Δούλευε. Από προχτές γιοκ τα custom τηλεκοντρόλ (είχα ένα για το A/C, και ένα mixed με εντολές για προβολέα/ραδιοενισχυτή). Αντιθέτως το 3ο που δεν είναι custom (είναι τηλεόρασης με τα κλασσικά πλήκτρα της TV), συνεχίζει κανονικά. Πφφφφφ....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lykman έγραψε:

Ο/H lykman έγραψε:

περίεργο να μην υπάρχει άλλος με IR controller... τελικά για το κλιματιστικό μου πέρασα χειροκίνητα τις βασικές λειτουργίες ( on/off, +/-, air direction), αλλά δήλωσα οτι η συσκευή είναι tvbox κι όχι A/C... (αφού A/C δεν σε αφήνει).

Δούλευε. Από προχτές γιοκ τα custom τηλεκοντρόλ (είχα ένα για το A/C, και ένα mixed με εντολές για προβολέα/ραδιοενισχυτή). Αντιθέτως το 3ο που δεν είναι custom (είναι τηλεόρασης με τα κλασσικά πλήκτρα της TV), συνεχίζει κανονικά. Πφφφφφ....
      Ετσι ξαφνικά όπως είχαν σταματήσει να παίζουν τα custom, επανήλθαν σε λειτουργία... ότι νάναι
    • Να υποθεσω πως δε το συνιστας ε;
      Επισης δεν εχω κατλαβει αν πρεπει να ειναι συνεχεια στο ρευμα ή αν φορτιζει και ειναι με μπαταρια.
      Τελος, ποια εφαρμογη χρηςιμοποιειες; αγγλικα εχει;
      Αυτα....
    • εκτός από εκείνο το συμβάν, (και ένα μικρό μειονέκτημα, ότι στα custom τηλεκοντρόλ τουλάχιστον, δεν συγχρονίζουν μεταξύ διαφορετικών συσκευών οι εντολές που περνάω, αλλά θέλει για κάθε μία να ξανακάνω την διαδικασία), μια χαρά το βρίσκω... δεν έχω θέματα.

εφαρμογή την μαμίσια (plugin @ smart home), στο root android tablet έχω την εξελληνισμένη, αλλά στο τηλέφωνο (non-root)... τσάινατάουν.

Οσο το έχεις στο ρεύμα (προφανώς), λειτουργεί. Εγώ το έχω σε μια USB ενός παρακείμενου υπολογιστή... Δεν φορτίζει, δεν έχει μπαταρία.
    • Το έχω πάρει κι εγώ το remote αλλά η εφαρμογή δεν λειτουργεί με το Galaxy S7... τερματίζει το Mi Home κάθε φορά που την ανοίγω. Στο κινητό της γυναίκας μου (Xiaomi) λειτουργεί αλλά επειδή τα έχω όλα εγκατεστημένα στο δικό μου θα ήθελα να παίξει στο δικό μου. Από της γυναίκας μου που δοκίμασα να βάλω την τηλεόραση (Samsung) την είδε κανονικά, αλλά δεν μπορώ να την εντάξω στα σενάρια του Smart Home Gateway που είναι και ο λόγος που το πήρα εξ αρχής... κρίμα...
    • Διαφήμιση
    • παιδια το πηρα κι εγω αλλα δεν το βλεπει η εφαρμογη στο κινητο μου για να το ρυθμισω.το συνδεω με το ρευμα και μου αναβοσβηνει συνεχεια κιτρινο.σας εχει τυχει αυτο?εχω απογοητευτει πολυ απο αυτην την εξελιξη.
    • Καλησπέρα και απο μενα,

Μόλις το πηρα και εγω...αλλα δεν μπορω να το συνδέσω.....μόλις ξεκιναει το setup και φτάσει στο 90% βγαζει "could not connect to hotspot".....

Σας εχει τύχει?
    • Μόλις παρέλαβα και εγώ,

Αλλα συνεχεία μου τερματίζει το Mihome και μου λέει εαν θέλω να στείλω αναφορά.

έχω το mihome του googleplay,

τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά (router, smart home) μόνο όταν μπαίνω στο mi ir controler κολλάει η εφαρμογή μετα από 5 δευτερόλεπτα
    • Διαφήμιση