Διαφήμιση

Αναζητηση Mi account για ξεκλειδωμα....

• Αναζητηση Mi account για ξεκλειδωμα....

Μηπως καποιος εχει mi account με δικαιωματα για ξεκλειδωμα και ειτε δε θα κανει χρηση για τον επομενο μηνα ή εχει ξεκλειδωσει και εχει περασει μηνας,να δωσω teamviewer να ξεκλειδωσουμε ενα redmi note 3 pro, γιατι εχουν περασει τοσα απο τα χερια μου και εχω 3-4 accounts αλλα λογο του οριου 1 ξεκλειδωμα ανα 30 μερες εχω μεινει ξερος !!! Εχω ετοιμο το τηλ απλα κατοπιν συνενοησεις με pm μπαινει οποιος εχει διαθεσιμο λογαριασμο με teamviewer βαζει τα credentials στο mi unlock,ξεκλειδωνουμε και ειμαι κομπλε :)

Ευχαριστω εκ των προτερων
  • Δοκίμασες και με τα 4 account και κανένα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ? Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτό το χρονικό περιορισμό :)
  • Ναι γιατι εχω ξεκλειδωσει 4 συσκευες τις 15 τελευταιες μερες ,αφου περιμενα μια εβδομαδα για τον καθενα....Αν καποιος εχει κανει request η εχει ξεκλειδωσει την συσκευη του και εχει περασει μηνας θα με εξηπηρετουσε..Οχι τπτ αλλο τα 4 που ειχα ξεκλειδωσει ηταν για φιλους και τωρα αποφασισα να παρω ενα για την γυναικα μου και δε μπορω να ξεκλειδωσω,δηλαδη βαριεμαι την αναμονη μεχρι να δωσουν δικαιωμα στο 5ο account..
  • Διαφήμιση
  • Αφού είναι για προσωπική χρήση καλύτερα να κάνει έναν νέο λογαριασμό για να χρησιμοποιεί και το cloud..2 μέρες καθυστέρηση είναι...
  • Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν το κινητο...Οπως βλεπουμε και πολλους που τα πουλανε επειδη δεν εχουν διαθεση να ασχοληθουν...

edit: μπορει να κλεισει το θεμα ευχαριστω πολυ βρεθηκε λυση..
  • Με παρεξήγησες :)

Ακριβώς για όλα αυτά που ανέφερες είπα ότι θα ήταν καλύτερα να κάνει δικό της λογαριασμό για unlock ο οποίος θα μπει και στην συσκευή.
    Επειδή γίνεται συσχέτιση-ταυτοποίηση συσκευής + mi account στους servers της Xiaomi.
    Συν, ότι με τον λογαριασμό που ξεκλείδωσες μία συσκευή, μπορείς ανά πάσα στιγμή να την ξεκλειδώσεις ξανά χωρίς τον περιορισμό του ένα μήνα, λόγο της συσχέτισης-ταυτοποίησης που έχει γίνει.
  • Ο/H netjammer έγραψε:

Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν το κινητο...Οπως βλεπουμε και πολλους που τα πουλανε επειδη δεν εχουν διαθεση να ασχοληθουν...

Ο/H NasDriver έγραψε:

Με παρεξήγησες :)

Ακριβώς για όλα αυτά που ανέφερες είπα ότι θα ήταν καλύτερα να κάνει δικό της λογαριασμό για unlock ο οποίος θα μπει και στην συσκευή.
    Επειδή γίνεται συσχέτιση-ταυτοποίηση συσκευής + mi account στους servers της Xiaomi.
    Συν, ότι με τον λογαριασμό που ξεκλείδωσες μία συσκευή, μπορείς ανά πάσα στιγμή να την ξεκλειδώσεις ξανά χωρίς τον περιορισμό του ένα μήνα, λόγο της συσχέτισης-ταυτοποίησης που έχει γίνει.
    @NasDriver Πολύ φιλικός είσαι και μου χαλάς την πιάτσα. Όσο για σένα @netjammer μακάρι ποτέ να μην χρειαστείς συμβουλή, αλλά εάν τύχη και την χρειαστείς δεν ξέρω άμα στην δώσει κάποιος με τέτοια συμπεριφορά.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Souits έγραψε:

Ο/H netjammer έγραψε:

Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν το κινητο...Οπως βλεπουμε και πολλους που τα πουλανε επειδη δεν εχουν διαθεση να ασχοληθουν...

Ο/H NasDriver έγραψε:

Με παρεξήγησες :)

@NasDriver Πολύ φιλικός είσαι και μου χαλάς την πιάτσα. Όσο για σένα @netjammer μακάρι ποτέ να μην χρειαστείς συμβουλή, αλλά εάν τύχη και την χρειαστείς δεν ξέρω άμα στην δώσει κάποιος με τέτοια συμπεριφορά.
    @Souits, offtopic εισαι πρωτον και δευτερον δε θα παρω την αδεια σου για το πως θα εκφραστω...Τελος να σου πω οτι καταλαβαινω πως ο NasDriver και ο καθενας μπορει ηθελε απλα να βοηθησει , ζητησα καποιος αν μπορει να εξυπηρετησει στο θεμα πανω χωρις να εξηγω το γιατι ισως δικο μου λαθος ,απλα νομιζω ημουνα συγκεκριμενος σε αυτο που ζητησα αρα οποιαδηποτε αλλη απαντηση κλπ θεωρειται ακυρη νομιζω...
    @NasDriver ,δεν ηθελα να σου "την πω" απλα σου ειπα οτι δεν με ενδιαφερει τοσο το μετα διοτι θα μπει αλλος λογαριασμος δηλαδη ο προσωπικος καθαρα ,επισης δεν θα την κλειδωνα παλι ποτε για να χρειαστει να την ξανακλειδωσω...Αλλωστε ο σκοπος που πλεον εχω φιαξει συνολικα 10 mi accounts ειναι επειδη περνανε αρκετες συσκευες απο τα χερια μου,ειναι να τις ξεκλειδωνω στο φτερο χωρις να περιμενω ουτε μια μερα,αυτο ισχυει για φιλικα ατομα που μπορει να μην ασχολουνται και τους εξυπηρετω αλλα ποσο μαλλον και για προσωπικες μου συσκευες.. Δεν ηταν το θεμα μου τοσο το syncing,backup κλπ :)
  • @, αυτές ήταν λεπτομέρειες που δεν τις ξέραμε...μακάρι να είχα (έχω έναν βασικά) διαθέσιμο :/
  • @netjammer 1ον το εάν είμαι offtopic είσαι ο τελευταίος που θα το κρίνει, δεύτερον, δεν έχει να κάνει με την "άδεια" που αναφέρεις ποιο πάνω....καμία σχέση και τελείως παραπλανιτικό το λεγόμενό σου, δεν αναφέρθηκα πουθενά για άδεια λόγου. Δεν έχω να σχολειάσω ούτε να το συνεχίσω γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιες δυνατότητες...Κάποιοι λίγες κάποιοι πολλές...κάποιον το μυαλό φτάνει μέχρις ένα σημείο από κει και πέρα ότι και να πεις ότι και να γράψεις απλά είναι γράμματα και λόγια χωρίς νόημα για κάποιους.......
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ο/H Souits έγραψε:

@netjammer 1ον το εάν είμαι offtopic είσαι ο τελευταίος που θα το κρίνει, δεύτερον, δεν έχει να κάνει με την "άδεια" που αναφέρεις ποιο πάνω....καμία σχέση και τελείως παραπλανιτικό το λεγόμενό σου, δεν αναφέρθηκα πουθενά για άδεια λόγου. Δεν έχω να σχολειάσω ούτε να το συνεχίσω γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιες δυνατότητες...Κάποιοι λίγες κάποιοι πολλές...κάποιον το μυαλό φτάνει μέχρις ένα σημείο από κει και πέρα ότι και να πεις ότι και να γράψεις απλά είναι γράμματα και λόγια χωρίς νόημα για κάποιους.......
    Souits ,συνεχιζεις και εισαι offtopic και αν δεν το κρινω εγω που ανοιξα το thread δε ξερω ποιος νομιζεις οτι θα το κρινει...Εσυ παντως σιγουρα οχι...Διαβασε λιγο αυτα που γραφεις και αν επισης δε καταλαβινεις πως αυτα που γραφεις πραγματικα δεν εχουν νοημα γιατι βασιζονται στο οτι εισαι OFFTOPIC ,τουλαχιστον εγω απολογηθηκα/εξηγηθηκα εσυ συνεχιζεις την παπαρολογια και δεν ξερω αν σε εχει προσλαβει ο διαχειριστης του φορουμ για κριτικο ή για ευταξια του φορουμ...Αντε κανε μας την χαρη κατσε ησυχος και get a life ,κανεις δεν ζητησε την συμβουλη σου και κανεις δεν χρειαζεται την αδεια σου για να γραψει σε δημοσιο φορουμ ,που θελεις να μου δωσεις και συμβουλη αδαη..
  • Διαφήμιση
  • CASE Solver - Topic Closed

Αν έχετε όρεξη για αντιπαραθέσεις χωρίς ενδιάμεσα BAΝάκια, τότε κάντε το από το cChat ή σε ΠΜ. :!:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)