MI Max όλα οκ!!
[GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όλα καλά και στο δικό μου Redmi 3 PRO. Συνεχίστε την άψογη δουλειά που κάνετε.
Δεν γράφω πολλά, αλλά είμαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο. -
@skorpios268 @geo13z Κάντε ένα καθαρισμο δεδομένων στην εφαρμογή ρυθμίσεις.
Δεν θα τα διαγράψει αλλα θα αλλάξει το ονομα.Δακτυλικο 1,2 κτλYou may think you can fly - but you better not try -
redmi note 4G ολα GOOD..............!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Δεν υπάρχει το Swiftkey σφάλμα ανάλυσης πακέτου γράφει σε χειροκίνητη εγκατάσταση από το rar της νέας dev.
Προσπαθώ ξανά για δακτυλικό αποτύπωμα και αναφέρω αποτελέσματα σε λίγο. -
Ο/H evankouros έγραψε:
Ο/H Malediction έγραψε:
Μπορείς να πέρασεις την τελευταία Stable της Miui 7 εφόσον δεν κάνεις τόσο συχνά τα update και όταν βγει μία stable και στην miui 8 το περνάς τότε. Αν έχεις περασμένη την ελληνική έκδοση ήδη τότε κατεβάζεις την έκδοση που θες, περνάς το zip στο κινητό και στη συνέχεια κάνεις reboot στο TWRP (power + volume up) και μετα πας Wipe -> Advanced Wipe -> και τσεκάρεις Dalvik, Data, Cache. Μετά κάνεις install κανονικά το zip αρχείο που πέρασες στο κινητό. Απλά επειδή φαντάζομαι ότι πρόκειται για αλλαγή της Miui θα χαθούν όλα τα δεδομένα του κινητού οπότε θα ήταν καλό ενα backup πρώτα.
Είναι περασμένη ή ελληνική DEV 5.12.31 & δεν θέλω να μπω στη διαδικασία για stable (με factory reset). Γι' αυτό ρώτησα αν αξίζει να πάω στην τελευταία.
Αν λοιπόν κατάλαβα καλά την απάντηση σου, περιγράφεις τη διαδικασία του οδηγού που έβαλα link στο προηγούμενο post μου.
Εφόσον είσαι σε developer ελληνική μπορείς να πας να κατεβάσεις την τελευταία ελληνική developer της miui 7 από το φόρουμ και να μην κάνεις factory reset γιατί είναι ίδιο miui (θα κάνεις μόνο wipe dalvik και cache). Για να πας στην τελευταία dev που είναι αυτή εδώ στο τοπικ που μιλάμε θα πρέπει να κάνεις factory reset αφού πρόκειται για μετάβαση από miui 7 σε 8. Γνώμη μου θα ήταν έστω να βάλεις την τελευταία έκδοση που είχε βγει της miui 7.
ΥΓ. Η τελευταία developer rom της Miui 7 είναι η 6.5.26 αν σε ενδιαφέρει ( xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-hermes-GTV-6-5-26-zip/ )
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H skorpios268 έγραψε:
Δεν υπάρχει το Swiftkey σφάλμα ανάλυσης πακέτου γράφει σε χειροκίνητη εγκατάσταση από το rar της νέας dev.
Προσπαθώ ξανά για δακτυλικό αποτύπωμα και αναφέρω αποτελέσματα σε λίγο.
Αν το χρειάζεσαι τώρα, κατέβασε από το Google Play Store την παρακάτω έκδοση.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.beta -
-
Μi2s δεν υπάρχει το swift keyboard,κατα τα άλλα όλα καλά.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H wankel13 έγραψε:
καλημερα.και σε Μi2s δεν υπάρχει το swift keyboard,κατα τα άλλα όλα καλά.
edit.το πηρα απο την προηγουμενη ρομ και εγκατασταθηκε κανονικα.ολα οκ!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην wankel13 ().
-
Έκανα αυτά που είδα πιο πάνω αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Ο/H skorpios268 έγραψε:
Έκανα αυτά που είδα πιο πάνω αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Οπότε αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα