Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
φτανω στο 4β και μου πεταει αυτο Screenshot by Lightshot
τι να κανω; παρακαλω μια γρηγορη απαντηση γιατι σε 2 μερες δεν θα εχω προσβαση σε υπολογιστη. αν θες μπορω να σου δωσω skype ή fb για πιο αμεση επικοινωνια σε pm -
-
φτανω στο 4β και μου πεταει αυτο Screenshot by Lightshot
τι να κανω; παρακαλω μια γρηγορη απαντηση γιατι σε 2 μερες δεν θα εχω προσβαση σε υπολογιστη. αν θες μπορω να σου δωσω skype ή fb για πιο αμεση επικοινωνια σε pm
ναι Screenshot by Lightshot -
-
-
Και μόλις ετοιμαζόμουν να το γράψω μόλις είδα την φώτο με το update.zip
-
Απο την στιγμή που έχουμε κάνει όλη τη διαδικασία υποτίθεται ότι πλέον το κινητό ειναι rootαριστερό ?
Γιατι περνώντας την 6.9.22 εμφανίζει recovery σε κινεζικά ? -
Ο/H Panik13 έγραψε:
Γιατι περνώντας την 6.9.22 εμφανίζει recovery σε κινεζικά ?
Αν έχεις βάλει twrp και πατήσεις το recovery από το Κινέζικο θα σε παραπέμψει σε αυτό. -
Even dead i will fight. -
γεια σε ολη την παρεα.Μιας και καινουργιος χρηστης xiaomi και του φορουμ δημιουργησα/θηκαν τα εξης θεματα: Ειχα στο ρedmi note 3 pro την global dev και θελησα να φλασαρω την ελληνικη. Εκανα την αιτηση,πηρα εγκριση,ξεκλειδωσα bootloader,ακολουθησα τον οδηγο για φλασαρισμα της ελληνικης ρομ για πρωτη φορα,ομως αφου φλασαρα την TWRP δεν ειχα περασει μεσα στο κινητο την ελληνικη. Βλεπω στον οδηγο παρακατω πως μπορω να το σωσω και προσπαθω να το κανω μεσω εντολων και βαζοντας την zippαρισμενη ρομ στον φακελο του amd. Ξεκινησα την διαδικασια να περασω την ρομ αλλα σε καποια φαση μου εβγαλε την εντολη επανεκκινηση συστηματος κατι που εκανα αλλα απο τοτε δεν λειτουργει το TWRP και απλα αναβει για ενα δευτερολεπτο,τρεμει,βγαινει το σημα της mi και κλεινει. Στo cmd μου εδειχνε αυτο αφου εκλεισε το κινητο.
Ποσο fucked-up ειναι η κατασταση? -
άκυρο παιδια,τα καταφερα και την φλασαρα. Συγνωμη για την οποια αναστατωση,απλα ειμαι λιγο χαομένος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα