Επειδή έχω κάνει format data από το TWRP το βλέπει απλά σαν internal storage και ενώ προσπαθώ να την κάνω επικόλληση σε την βάζει. Μάλλον δεν έχει partition το κινητό λόγω του format data
Καλησπέρα σε όλους!
Εάν ακολουθήσω τον παρακάτω οδηγό : "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC του caeser.
Θα μπορέσω εν συνεχεία να περάσω την rom με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ, μίας κ το κινητό δεν θα έχει κάτι μέσα παρά μόνο το TWRP;
Εάν έχεις συμβατό TWRP με την ROM που θα βάλεις, ναι θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τον οδηγό.
Δυστυχώς είναι λες κ η θύρα micro usb του κινητού νεκρώνει όταν είμαι στο TWRP, ενώ σε περιβάλλον Miui λειτουργεί κανονικά και τα αναγνωρίζει. Γι' αυτό και δεν προχωράω και στον οδηγό του caeser για καθαρή εγκατάσταση με τα wipes, ξέρω πως μετά δεν θα ''βλέπει'' τις εξωτερικές πηγές και δεν θα έχω τρόπο να βάλω την rom. Πιθανολογώ πως το θέμα είναι του TWRP.
Πιθανότατα θα πάω στον πατροπαράδοτο τρόπο με miflash και official και ξανά μετά πέρασμα Ελληνικής για να το καθαρίσω, εκτός εάν έχετε να προτείνεται κάποια άλλη λύση;