Διαφήμιση

Αγορα RedMi Note 3 pro

• Αγορα RedMi Note 3 pro

Χαιρετε ,

Μολις παρηγγειλα το Redmi Note 3 Pro (3/32) απο Vickmall (EU Warehouse) .
      Ζητησα να μου βαλουν την Official Global . Καθως τωρα μαθαινω σιγα σιγα την διαδικασια αλλαγης Rom κτλ (αν και κατοχος ενος Hongmi 1s , ποτε δεν μπηκα στον κοπο να πειραξω - Λαθος μου) .

Θελω να σας ρωτησω , εαν παραμεινω με την Official Global , τι διαφορες θα εχει η Rom σε συγκριση με καποια ελληνικη που θα περνουσα μονος μου .

Στην ουσια εκτος απο την γλωσσα , τι παραπανω θα εχω εαν περασω την ελληνικη ?
      Απο τι καταλαβαινω με την Official Global θα μπορω να κανω αναβαθμισεις σε περιπτωση καποιου Bug κτλ (με ενδιαφερει κυριως αυτο , οσο αφορα την αγγλικη γλωσσα δεν με ενοχλει , εφοσον απο οσα διαβαζω μπορω να περασω ελληνικο πληκτρολογιο κανονικα ) .

Στην ουσια αυτο που ρωταω ειναι , ποιος ο λογος να περασω καποια ελληνικη ρομ και να μην παραμεινω με την Official Global , εφοσον οπως εχω αναφερει δεν με πειραζει να ειναι στα αγγλικα το μενου .

Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας σε αυτο .

Και κατι αλλο χωρις να θελω να κουραζω .
      Μαζι με το κινητο θα μου στειλουν την tempered glass , silicon protector , και σαν δωρο επιπλεον το earphone .

Καθως ψαχνω λιγο τωρα διαφορα accessories για το κινητο .
      Εχετε να μου προτεινεται κατι ? Καποιο καλο flip case , η καποια αλλη καλυτερη tempered glass , κτλ ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Αν σε ικανοποιεί η Global μπορείς να παραμείνεις με αυτή καθώς είναι δική σου η συσκευή και δική σου η απόφαση να την διαμορφώσεις όπως θέλεις.

Με την Ελληνική ROM έχεις ...
      • πλήρως μεταφρασμένο το λειτουργικό (MIUI) στα Ελληνικά.
      • Πλήρη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα.
      • Tweaks που βελτιώνουν πολλά σε ότι αφορά τον κώδικα.
      • Απαλλαγή από άχρηστες εφαρμογές και προσθήκη αυτών που χρησιμοποιούν περισσότερο τα μέλη μας, με δυνατότητα απεγκατάστασης αν δεν σε ενδιαφέρουν.
      • Έτοιμο ROOT.
      • Ενσωματωμένο TWRP Recovery για πολύ καλύτερη διαχείριση της συσκευής από το Recovery.
      • MMS Mod με δυνατότητα αποστολής 160 χαρακτήρων.
      • Dolby Atmos ενσωματωμένο.
      • Εβδομαδιαία Updates (ΟΧΙ Over The Air) από την σελίδα μας.

Το μόνο που θα χάσεις σε σχέση με την Global είναι τα αυτόματα Updates.

Εσύ κρίνεις και αποφασίζεις. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Το tempered κ η θήκη που κάνουν δώρο είναι χειρότερα και από.....Κινέζικα!! lol

Παράγγειλε το tempered Nillkin H+ και την ipaky για πλήρη προστασία, την είχα κ καλύπτει πλήρως το κινητό αλλά δίνει καμποσο όγκο παραπάνω.
      Τώρα του χω φορέσει αυτήν STUFF4 Back Case Cover Skin for Xiaomi Redmi Note 3 Carbon Fibre Effect Pattern | eBay που δεν καλύπτει μεν πλήρως το κινητό, του παρέχει όμως αρκετή προστασια, είναι ομορφη κ σχεδον "ανύπαρκτη".. ;)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας .

Μαλλον για αρχη θα κρατησω την Official Global και θα δω πως θα παει .

Οσο αφορα τα accessories .

Μολις παραγγειλα αυτα:

ebay.com/itm/361648368708

http://www.ebay.com/itm/151906264552