στο note παντός δεν μπαίνει
[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
καλησπερα,
Έχω το mi4 και έχω την τελευταία developer rom που πήρα ota 5.12.11 μπορείτε να μου προτείνεται ποια rom να βάλω stable ή developer και ποιον οδηγό να ακολουθησω γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθω και ψιλοχαθηκα.
Ευχαριστω -
Ο/H pilot έγραψε:
για να πάμε σε προηγούμενη rom χρειάζεται wipe και στα data ;;;
-
Ο/H Jacob21 έγραψε:
καλησπερα,
Έχω το mi4 και έχω την τελευταία developer rom που πήρα ota 5.12.11 μπορείτε να μου προτείνεται ποια rom να βάλω stable ή developer και ποιον οδηγό να ακολουθησω γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθω και ψιλοχαθηκα.
Ευχαριστω
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πρέπει να γίνεις δημιουργός θεμάτων απ ότι κατάλαβα για να σε αφήσει να τα βάζεις...
Είδες που στα λεγα......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amigagr έγραψε:
@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το αντιγραψεις στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιησεις τον updater
για να το φλασαρεις με την επιλογη ''επιλεξτε το πακέτο αναβάθμισης''
Ο/H amigagr έγραψε:
@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το αντιγραψεις στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιησεις τον updater
για να το φλασαρεις με την επιλογη ''επιλεξτε το πακέτο αναβάθμισης''
-
Ο/H arnaougeo έγραψε:
Σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα στο redmi 3G ενημερώνω τους φίλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα ότι λύθηκε με την τελευταία ROM ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.
1. Factory reset.
2. Flash την τελευταἰα V7 (28-5-2016). Βλέπω το σήμα να είναι οκ.
3. Ξανά Factory Reset και πέρασμα της τελευταίας rom (28-7-2016).
Καλή επιτυχία.
-
Ο/H giasoy έγραψε:
Είδες που στα λεγα......
-
Ξέρω γω, προσπαθώ να περάσω μόνο γραμματοσειρά αλλά τα ίδια, βέβαια έχω βρει μια λύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γίνεται θα ενημερώσω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μπορείς να μου υποδείξεις ποιον οδηγό να ακολουθησω και αν υπάρχει περίπτωση να αποφυγω το factory;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα