[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλημερα κ καλο υπολοιπο καλοκαιριου με redmi note2 prime ολα μια χαρα σε βασικες γραμμες γι'αυτο που θελω παντα κανετε καλη δουλεια να συνεχειζεται ετσι λιγο στο σημα ειδα μια διαφορα αλλα οχι να με προβληματισει κ κατα την ομιλια η φωνη του καλουντα ακουγεται λιγο χαμηλα ετσι μου φανηκε κ αν μπορειτε δωστε λιγο παραπανω φωτεινοτητα
-
Καλησπέρα!Έχω την developer rom την κινέζικη,μπορώ να περάσω αυτήν ή θα χρειαστεί να περάσω άλλη ελληνική πρώτα?
-
-
Καλησπέρα σέ όλους.Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ απο εμένα για τήν πολύ καλή δουλειά πού κάνουν οι developers και μάς δίνουν τήν καλύτερη rom γιά τους κινέζους μας. Ενα bug που έχω παρατηρήσει στήν gtv6.7.28 είναι ότι στό sip dialer που υπάρχει στόν dialer τής συσκευής ενώ κάνει register κανονικά ο sip account και με τσεκαρισμένο το να δέχεται κλήσεις όταν καλείς τόν sip number πού έχεις κανει register το τηλέφωνο δεν κάνει τίποτα.Επίσης με third party apps το κάνει με το zoiper το ίδιο.Το μόνο πού δουλέυει είναι το csip.Μια τελευταία παρατήρηση είναι αν γίνεται το fm radio νά κάνει καλύτερη εγγραφή.Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα.Ευχαριστώ!!!
-
Ο/H manospan έγραψε:
Χαιρετώ το team κι ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρεται.Στο δικό μου RedMi 2 1 gb η τελαιταία ρομ μου βγάζει error7.Συμαίνει και σ'άλλους ή μόνο σε μένα????
Ο/H manospan έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
μεχρι στιγμης ολα καλα με την ρομ.... απλα ενα θεμα χαθηκε η ΠΕΡΙΚΟΠΗ εικόνας.... Μήπως ξερει καποιος καποιον αλλο τροπο;;;;
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα. Άλλαξα SIM στη wind και έβαλα νέα 4g αλλά πλέον δεν έχω σύνδεση δεδομένων. Βάζω τις ρυθμίσεις apn της εταιρείας και τίποτα. Μιλάμε για Redmi note 3 pro και η sim είναι στη θέση 2, ενώ στην 1 έχω Vodafone και λειτουργεί κανονικά. Προτείνετε κάτι; έχω την ελληνική 7.5.2.0.
-
Λεβεντες καλησπερα. Τη βοηθεια σας. Ψαχνω εναν οδηγο για να αλλαξω τη stable που εχω σε developer αλλα δε βρισκω κατι. Μπορει κανεις να βοηθησει;
-
Δε χρειάζεται κάτι εξειδικευμένο. Κανείς wipe cache, dalvik cache, data που θα σου διαγράψει εφαρμογές επαφές μηνύματα κλπ και μετά την περνάς. Από stable σε dev και το ανάποδο θέλει αυτή τη διαδικασία.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billyrek έγραψε:
Λεβεντες καλησπερα. Τη βοηθεια σας. Ψαχνω εναν οδηγο για να αλλαξω τη stable που εχω σε developer αλλα δε βρισκω κατι. Μπορει κανεις να βοηθησει;
-
Λιγο περισσοτερα;; Ειμαι λιγο ασχετιδης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα