Γενικά τρέμουν όλες τις κοινότητες...χάνουν πελατεία αν βγάλουν κακό όνομα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίσαι VIP και αυτό είναι ένα από τα προνόμια που έχεις. Παίρνεις τις rom που βγαίνουν πριν από τους απλούς χρήστες..Ο/H Anritsu έγραψε:
Νόμιζα πως Παρασκευές κυκλοφορούν οι νέες και σαν τελευταία στο ρομ κόρνερ βλέπω αλλή αριθμήση 6.12 κλπ . Τι παίζει ?
Ηξερα πως έρχεται το λινκ για τους τεμπέληδες , αλλά όχι και νωρίτερα . Η αρίθμηση είναι προς τελικής έκδοσης ? Γιατι βλέπω η τρέχουσα είναι XTRV-6.12.8 ROM και αυτή που μου ήρθε είναι XTRV-Stable-V8.1.4.0 . Και τώρα που το ξαναβλέπω Stable δεν είναι που δεν είναι dev και κάνεις αναβάθμιση ανα τρίμηνο ?Ο/H Bodai έγραψε:
Είσαι VIP και αυτό είναι ένα από τα προνόμια που έχεις. Παίρνεις τις rom που βγαίνουν πριν από τους απλούς χρήστες.Ο/H Anritsu έγραψε:
Νόμιζα πως Παρασκευές κυκλοφορούν οι νέες και σαν τελευταία στο ρομ κόρνερ βλέπω αλλή αριθμήση 6.12 κλπ . Τι παίζει ?
Ρυθμίσεις > Κλείδωμα οθόνης > Προχωρημένες ρυθμίσεις > Πρόληψη ατυχών κλήσεων.Ο/H Anritsu έγραψε:
Ξέρουμε μια ειδοποίηση " μην σκεπάζετε την πορτοκαλί περιοχή " πως απενεργοποιείται ? Μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο ποδήλατο όπου βάζω το κινητό μέσα σε διάφανη θήκη που επιτρέπει την λειτουργία touch .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ρυθμίσεις > Κλείδωμα οθόνης > Προχωρημένες ρυθμίσεις > Πρόληψη ατυχών κλήσεων.Ο/H Anritsu έγραψε:
Ξέρουμε μια ειδοποίηση " μην σκεπάζετε την πορτοκαλί περιοχή " πως απενεργοποιείται ? Μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο ποδήλατο όπου βάζω το κινητό μέσα σε διάφανη θήκη που επιτρέπει την λειτουργία touch .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk