Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ?
Το φλασάρεις απο twrp. -
@Patrasso X για τις αγγελίες υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα.
Θα το βρεις με το όνομα "Παζάρι"Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ?
Το φλασάρεις απο twrp.
Θενξ , αλλα γιατί λεεί ότι η ρομ το περιέχει ?
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Σύντροφοι καλά Χριστούγεννα
Ξέρεις κάποιος να μου πει αυτό το περίφημο sms mod με 160 χαρακτήρες που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ? Νομίζω πως παραέχει σύντομα μηνύματα η στοκ εφαρμογή και μέρες που είναι θα μπω σε έξοδα !!!! Εχω την προηγούμενη ξτρβ
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Σύντροφοι καλά Χριστούγεννα
Ξέρεις κάποιος να μου πει αυτό το περίφημο sms mod με 160 χαρακτήρες που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ? Νομίζω πως παραέχει σύντομα μηνύματα η στοκ εφαρμογή και μέρες που είναι θα μπω σε έξοδα !!!! Εχω την προηγούμενη ξτρβ
Μόλις το είδα .
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δυο θεματακια
1. Απο τη αρχη της χρήσης του κντ μου δεν φαίνεται να λειτουργεί το fingerprint lock. Οταν βαζω το δάχτυλο μου στο σενσορα οπως μου ζηταει στο σεταρισμα νοιωθω την μικρη δονηση κ μετα τπτ. Η οθονη μενει στάσιμη στο εικονιδιο του fingerprint (με ζωγραφισμενη κοκκινη σκιαση στο δάχτυλο σαν να δείχνει οτι το σκαναρε το δάχτυλο μου) αλλα το lock δεν καταγράφεται. Εχω αναβάθμισει κ σε 2 ελληνικες ρομ χωρις να λυθει το προβλημα
2. μετα την τελευταια αναβάθμιση της ρομ σε 8.1.4.0 δεν λειτουργεί το wallpaper carousel στο lock screen. Μεχρι τωρα απλα το ενεργοποιούσα κ δουλευε. Τωρα εχει μονο μια εικονα σταθερα η οποία δεν εναλλάσσεται. Τι μπορώ να δοκιμασω? Αυτες τις εικονες που εναλασσει τις κατεβαζει το κντ απο μονο του, ετσι δεν ειναι? -
πρέπει να το κάνεις πολλές φορές μέχρι να βγάλει "ΟΚ", και καλό θα είναι να περάσεις δακτυλικό έχοντας την Αγγλική γλώσσα και όχι την Ελληνική
-
Οταν σεταρετε το δακτυλικο αποτυπωμα, να αλλαζετε τη φορα του δακτυλου σας σε διαφορες γωνιες, οχι συνεχεια στην ιδια θεση. Δηλαδη καθετα, μετα λοξα, μετα πιο λοξα, εως οριζοντια. Ετσι οπως και να βαλετε το δακτυλο σας το κινητο ανοιγει. Αλλιως μπορει να νομισετε οτι δε δουλευει καλα ο αισθητηρας.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
πρέπει να το κάνεις πολλές φορές μέχρι να βγάλει "ΟΚ", και καλό θα είναι να περάσεις δακτυλικό έχοντας την Αγγλική γλώσσα και όχι την Ελληνική
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!!! Εγραψα στον Κινέζο πως είμαι μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi και πως έμαθα πως ο φορτιστής που μου έστειλε δεν είναι σωστός. Μου ανέβασε μια φώτο με τον σωστό φορτιστή και εγώ μια με αυτόν που πήρα και μου στέλνει καινούριο! Μήπως τρέμουν λίγο οι γλουτοι τους όταν ακούν για ελληνική κοινότητα;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0