Τελικά ήταν θέμα θύρας usb... στην αρχή ήμουν με θύρα usb3 και δεν το έβλεπε, μόλις το έβαλα σε usb2 το είδε κατευθείαν και το αποτέλεσμα fastboot locked!!! Επόμενο βήμα;Ο/H demakhs έγραψε:
drivers εδώ: Κινέζικο pc suite/drivers xiaomi
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
-
Συνήθως πιάνει 8 gbΟ/H erik37 έγραψε:
Είναι δυνατόν? Τόσο πολύ πιάνει το λειτουργικό ρε παιδιά;
Η global όμως η Ρομ επειδή έχει μέσα και του πουλιού το γάλα, μιας και βγαίνει για πιο μεγάλη γκάμα διαφορετικών ανθρώπων είναι 1.4 gb μέγεθος ενώ η δική μας πχ 800mb.
Άρα λογικό να σου τρώει και περισσότερο από 8 που τρώει σε εμάς.
Αν συμπληρώσεις και την ίδια την Ρομ που βρίσκεται στο κινητό σου... -
Τι φοβάσαι βρε..;;Ο/H erik37 έγραψε:
Ακόμα δεν έχω επιχειρήσει να βάλω την ελληνική rom του forum γιατί ψιλοφοβάμαι!
Έχεις φάει τον γάιδαρο και έχει μείνει η ουρά. -
και γιατί να την αλλάξει??
Παραπάνω από μία χαρά είναι η global!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω την dev 6.12.29, πως παω στην global stable?
ποιον οδηγο χρησιμοποιω;
αυτον Xiaomi MIUI Official Forum ;
και πως κανω το "wipe all data in Recovery mode"? -
Εφόσον έχεις Global Dev, εσυ απλά θα κατεβάσεις την Stable και θα την φλασάρεις με τον Updater. Θα σου ζητήσει να επιτρέψεις και Factory reset και στο τέλος θα είσαι με StableΟ/H Thermaikos έγραψε:
εχω την dev 6.12.29, πως παω στην global stable?
ποιον οδηγο χρησιμοποιω;
αυτον Xiaomi MIUI Official Forum ;
και πως κανω το "wipe all data in Recovery mode"?
-
sorry φίλε αλλά και εγώ μόλις έλαβα την global έκδοση του 3s (με την 800άρα μέσα και official miui 8 global 6.12.29 beta rom), σκέφτομαι όμως να φλασάρω ελληνική ρομ μέσα του....Ο/H demakhs έγραψε:
και γιατί να την αλλάξει??
Παραπάνω από μία χαρά είναι η global!!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω; Δεν κερδίζω τίποτα; Να το αφήσω έτσι με την global; -
αν έχεις όρεξη ν ασχοληθείς και να παιδευτείς, μπορείς να δοκιμάσεις για την Ελληνική.
αν δεν το χεις το άθλημα και είσαι εντάξει με μια επίσημη έκδοση που περιλαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις, google play κ Ελληνικά, απλά αράζεις στην global.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δηλαδή η ελληνική δεν έχει κανένα πλεονέκτημα συγκριτικά με την global? το μόνο πλεονέκτημά της (στο παρελθόν) ήταν ότι υποστήριζε ελληνικό μενού όταν η global stable δεν το είχε; και αφού πλέον τώρα ενσωματώθηκε και το ελληνικό μενού στην global stable η ελληνική rom δεν έχει πλέον καμιά αξία; αυτό να υποθέσω; είναι σωστό; αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0