Τελικά ήταν θέμα θύρας usb... στην αρχή ήμουν με θύρα usb3 και δεν το έβλεπε, μόλις το έβαλα σε usb2 το είδε κατευθείαν και το αποτέλεσμα fastboot locked!!! Επόμενο βήμα;Ο/H demakhs έγραψε:
drivers εδώ: Κινέζικο pc suite/drivers xiaomi
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
-
-
Ο/H erik37 έγραψε:
Είναι δυνατόν? Τόσο πολύ πιάνει το λειτουργικό ρε παιδιά;
Η global όμως η Ρομ επειδή έχει μέσα και του πουλιού το γάλα, μιας και βγαίνει για πιο μεγάλη γκάμα διαφορετικών ανθρώπων είναι 1.4 gb μέγεθος ενώ η δική μας πχ 800mb.
Άρα λογικό να σου τρώει και περισσότερο από 8 που τρώει σε εμάς.
Αν συμπληρώσεις και την ίδια την Ρομ που βρίσκεται στο κινητό σου... -
Ο/H erik37 έγραψε:
Ακόμα δεν έχω επιχειρήσει να βάλω την ελληνική rom του forum γιατί ψιλοφοβάμαι!
Έχεις φάει τον γάιδαρο και έχει μείνει η ουρά. -
και γιατί να την αλλάξει??
Παραπάνω από μία χαρά είναι η global!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω την dev 6.12.29, πως παω στην global stable?
ποιον οδηγο χρησιμοποιω;
αυτον Xiaomi MIUI Official Forum ;
και πως κανω το "wipe all data in Recovery mode"? -
Ο/H Thermaikos έγραψε:
εχω την dev 6.12.29, πως παω στην global stable?
ποιον οδηγο χρησιμοποιω;
αυτον Xiaomi MIUI Official Forum ;
και πως κανω το "wipe all data in Recovery mode"?
-
Ο/H demakhs έγραψε:
και γιατί να την αλλάξει??
Παραπάνω από μία χαρά είναι η global!!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω; Δεν κερδίζω τίποτα; Να το αφήσω έτσι με την global; -
αν έχεις όρεξη ν ασχοληθείς και να παιδευτείς, μπορείς να δοκιμάσεις για την Ελληνική.
αν δεν το χεις το άθλημα και είσαι εντάξει με μια επίσημη έκδοση που περιλαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις, google play κ Ελληνικά, απλά αράζεις στην global.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δηλαδή η ελληνική δεν έχει κανένα πλεονέκτημα συγκριτικά με την global? το μόνο πλεονέκτημά της (στο παρελθόν) ήταν ότι υποστήριζε ελληνικό μενού όταν η global stable δεν το είχε; και αφού πλέον τώρα ενσωματώθηκε και το ελληνικό μενού στην global stable η ελληνική rom δεν έχει πλέον καμιά αξία; αυτό να υποθέσω; είναι σωστό; αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0