Ευχαριστώ και πάλι geoanto, ακομα μια πολοστη φορα χαχαααα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geoanto555 έγραψε:
Κάντην ναι... Θα μπει official rom.Εύχομαι να ολοκληρώσει κανονικά την εγκατάσταση.Ο/H DiamantisAth έγραψε:
το θεμα μου τωρα είναι πως μου βγαζει αναβαθμιση στην V7. 5.9.0 stable, να την κάνω την αναβαθμιση η οχι?
Ναι, σε αυτή την έκδοση αναφέρομαι. Έχω μπερδευτεί και εγώ γιατί δεν υπάρχει ROM στο επίσημο site για αυτή την έκδοση του κινητού. Ας πούμε ότι είναι συμβατές οι υπάρχων πως ενεργοποιούνται οι επιπλέον μπάντες; Θα με "γδάρει" το φιλαράκι αν δεν έχει ελληνικά το κινητό!Ο/H astrah έγραψε:
μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε :
Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο.....
Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει...
αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαινει αλλη ρομ και αλλη κωδικη ονομασια για το κινητο ....εδω;
Ο/H hellmore έγραψε:
Ναι, σε αυτή την έκδοση αναφέρομαι. Έχω μπερδευτεί και εγώ γιατί δεν υπάρχει ROM στο επίσημο site για αυτή την έκδοση του κινητού. Ας πούμε ότι είναι συμβατές οι υπάρχων πως ενεργοποιούνται οι επιπλέον μπάντες; Θα με "γδάρει" το φιλαράκι αν δεν έχει ελληνικά το κινητό!Ο/H astrah έγραψε:
μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε :
Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο.....
Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει...
αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαινει αλλη ρομ και αλλη κωδικη ονομασια για το κινητο ....εδω;
![]()
Λογικό δεν είναι σίγουρα...Ο/H akalyptos03 έγραψε:
ειναι λογικο με την official developer να μην διαβαζει την micro σιμ(κοσμοτε) ;