Ποια ρομ φοράει το κινητό;΄΄Εχει twrp?Ο/H Omerta έγραψε:
Αλλά δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H valelis έγραψε:
αριθμ.μοντέλου redmi 3s,
εκδοσή android 6.0.1 mmb29m
επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας android 2016-07-01,
MIUI version MIUI Global 7.5
stable 7.5.1.0 (MALMIDE),
CPU Octa core 1,4 ghz, RAM 3.00 GB,
Internal memory 32 gb total, (22,62)
έκδοση βασικού φάσματος 3-8937_GENNS_PACK-1.56391.1-V019,
αριθμός έκδοσης ΜΜΒ29Μ,
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Omerta έγραψε:
Αλλά δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
Ρύθμιση είναι γιατί μέχρι τώρα όλα δούλευαν ρολόι εδώ και 1,5 μήνα -
Ο/H Omerta έγραψε:
Ρύθμιση είναι γιατί μέχρι τώρα όλα δούλευαν ρολόι εδώ και 1,5 μήνα
-
Μα το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να ακούσω τη μάνα μου που έχει το redmi. Αυτή ακούει κανονικά. Επίσης άμα πατήσει το ηχείο κατά τη διάρκεια της κλήσης η μάνα μου ακούγεται μια χαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο/H Omerta έγραψε:
Μα το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να ακούσω τη μάνα μου που έχει το redmi. Αυτή ακούει κανονικά. Επίσης άμα πατήσει το ηχείο κατά τη διάρκεια της κλήσης η μάνα μου ακούγεται μια χαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μου το έκανε και εμένα την δεύτερη ημέρα και με έπιασε πανικός δεν τους άκουγα καθόλου αλλά αυτοί με άκουγαν. Αν έβαζα την ανοικτή ακρόαση τους άκουγα κανονικά. Είχε κολλήσει από τα ακουστικά. Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό και θα στρώσει. -
Μάλιστα. Ευχαριστώ. Αυτό ήταν. Είχα πει τη μάνα μου να κάνει Restart και μου είπε έκανε.. Αλλά φαίνεται δεν έκανε. Το έκανα τώρα και δουλεύει κανονικά. Οπότε λύθηκε.
-
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο ενα μηνα και κατι που χρησιμοποιω το Redmi 3S Prime ,ηρθε και το δευτερο Redmi 3S Prime που πηρα για την κοπελα μου....
Το πρωτο ,το δικο μου ,ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και με τις οδηγιες σας ()και λιγο διαβασμα ,κλειδωδηκε και ξεκλειδωθηκε σωστα και Επισημα με μονο 2-3 μερες αναμονη για το sms....
Το δευτερο redmi 3s που πηρα ,ηρθε κλειδωμενο και με εγκατεστημενη τη ROM MIUI Global Stable 7.5 και το εκανα αμεσα αναβαθμιση με χρηση της εφαρμογης του updater του κινητου, σε MIUI GlobalStable 8.0.3(MALMIDG).
Το θεμα ειναι οτι θελω να του βαλω ελληνικη φυσικα αλλα το MiUnlock Tool μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται.(Your device is not supported by MiUnlock Tool) .....Αν δεν κανω λαθος για να δουλεψει το MiUnlock Tool πρεπει να εχω dev rom εγκαταστημενη...??? Πως να εγκαταστησω dev Rom με κλειδωμενο bootloader ( το fastboot δε δουλευει ουσιαστικα και δεν μπορω να φλασαρω την twrp ...)
Συμπερασμα ...η λαθος τα εχω μαθει η κατι μου διαφευγει...Τα φωτα σας παρακαλω πολυ -
-
Έχει και την 800αρα μπάντα που χρησιμοποιούν οι wind και Vodafone για 4g κεραίες.
-
Ο/H Spark έγραψε:
Παιδες καλημέρα!
Μια ερωτηση....
Θα παραγγειλω το redmi 3 s pro και μολις ειδα οτι βγηκε σε international version με ελληνικα....
Τι διαφορά έχει απο το china version??
Ειναι πληρωςεταφρασμενο στα ελληνικα η 35%??
-
Καλημέρα, από εχθές έβαλα την 8.0.6 και δεν μπαίνει deep sleep....Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0