Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Όχι @NasDriver. Ούτε root....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Δοκίμασε να ξανά περάσεις την ρομ μήπως δεν έκατσε καλά.
Εγώ έχω βάλει την developer του @gkalen και δεν έχει τέτοιο θέμα -
Δεν θέλω dev, είναι της γυναίκας....Και θέλω battery life οπότε αναγκαστικά πάω stable....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
καλημερα σε ολους
Εαν αγοράσω το μοντελο με την international version και του φλασαρω την ελληνική Ρομ ,θα την χάσω την band 800;
Ευχαριστώ -
Ο/H Chris Gousias έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Το δευτερο redmi 3s που πηρα ,ηρθε κλειδωμενο και με εγκατεστημενη τη ROM MIUI Global Stable 7.5 και το εκανα αμεσα αναβαθμιση με χρηση της εφαρμογης του updater του κινητου, σε MIUI GlobalStable 8.0.3(MALMIDG).
Το θεμα ειναι οτι θελω να του βαλω ελληνικη φυσικα αλλα το MiUnlock Tool μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται.(Your device is not supported by MiUnlock Tool) .....Αν δεν κανω λαθος για να δουλεψει το MiUnlock Tool πρεπει να εχω dev rom εγκαταστημενη...??? Πως να εγκαταστησω dev Rom με κλειδωμενο bootloader ( το fastboot δε δουλευει ουσιαστικα και δεν μπορω να φλασαρω την twrp ...)
Συμπερασμα ...η λαθος τα εχω μαθει η κατι μου διαφευγει...Τα φωτα σας παρακαλω πολυ
Δοκιμάζεις να κάνεις unlock με την rom που έχεις.
Αν δεν, κατεβάζεις την global developer και προσπαθείς να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater για να κάνεις unlock
Αν δεν, θα πρέπει να πας με fastboot rom και miflash
Καλή επιτυχία -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Chris Gousias έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Το δευτερο redmi 3s που πηρα ,ηρθε κλειδωμενο και με εγκατεστημενη τη ROM MIUI Global Stable 7.5 και το εκανα αμεσα αναβαθμιση με χρηση της εφαρμογης του updater του κινητου, σε MIUI GlobalStable 8.0.3(MALMIDG).
Το θεμα ειναι οτι θελω να του βαλω ελληνικη φυσικα αλλα το MiUnlock Tool μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται.(Your device is not supported by MiUnlock Tool) .....Αν δεν κανω λαθος για να δουλεψει το MiUnlock Tool πρεπει να εχω dev rom εγκαταστημενη...??? Πως να εγκαταστησω dev Rom με κλειδωμενο bootloader ( το fastboot δε δουλευει ουσιαστικα και δεν μπορω να φλασαρω την twrp ...)
Συμπερασμα ...η λαθος τα εχω μαθει η κατι μου διαφευγει...Τα φωτα σας παρακαλω πολυ
Αν δεν, κατεβάζεις την global developer και προσπαθείς να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater για να κάνεις unlock
Αν δεν, θα πρέπει να πας με fastboot rom και miflash
Καλή επιτυχία
Από τα λίγα που ξέρω δεν έχει σχέση η Rom που φοράει το κινητό για να πάρεις άδεια ξεκλειδώματος. Δεν γνωρίζω τι γίνεται αφού πάρεις την άδεια και προχωρήσεις στο βήμα του ξεκλειδώματος.
Το ίδιο μήνυμα "Your device is not supported by MiUnlock Tool" μου έβγαζε και εμένα, αλλά προχώρησα την διαδικασία και έκανα την αίτηση . Δες εδώ αν θέλεις -
Ο/H billphone έγραψε:
NasDriver νομίζω ότι μιλάει για το Mi Unlock o Chris Gousias
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάνει αίτηση για unlock bootloader -
Εγώ μόλις πήρα στα χέρια μου το 3s και είναι πολύ καλό. Πολύ καλή ποιότητα, ωραία οθόνη.
Ο bootloader κλειδωμένος όπως φαίνεται στη φωτο
Rom Global Stable 7.5.7
Περιμένοντας να μου έρθουν οι κωδικοί για το ξεκλέιδωμα, μου έχει έρθει και ενημέρωση για αναβάθμιση στην 8.0.3.0.
Έχω σκοπό να περάσω την δική μας Ελληνική (dev ή stable θα δούμε).
Να κάνω την αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται;
Επίσης πώς βλέπω με το Network Signal Guru αν όντως έχω την 800Mhz; Στις ρυθμίσεις (3 τελείες) δεν υπάρχει επιλογή για test όπως δείχνει το ενημερωτικό video) -
-
Ο/H studiosakis έγραψε:
καλημερα σε ολους
Εαν αγοράσω το μοντελο με την international version και του φλασαρω την ελληνική Ρομ ,θα την χάσω την band 800;
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0