Οι φωτο είναι νωρίτερα με την 7.5.7 Global Rom. Μετά την αναβάθμιση είμαι με την 8.0.3 Global Rom που είπα και παραπάνωΟ/H NasDriver έγραψε:
ποια ρομ έχεις ? Μία φώτο το about phone ?Ο/H billphone έγραψε:
Γιατί το λέει τώρα αυτό; Τι πρόβλημα έχει το account αφού βάζω το ίδιο στο Mi Unlock και στη συσκευή
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Ο/H nflo έγραψε:
Μπορώ να περάσω την official china developer με το updater της συσκευής αφού την κατεβάσω και την ρίξω μέσα;
Νομίζω ο NasDriver είχε πει ότι γίνεται -
Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά αν δεν δουλέψει θα πρέπει να την περάσεις με miflash (δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land))
-
Ο/H nflo έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά αν δεν δουλέψει θα πρέπει να την περάσεις με miflash (δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land))
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ή με tην Global Off Dev Rom θα ήταν καλύτερα;
-
"Couldn't verify update package" το οποίο μεθερμηνευόμενον σημαίνει; τι;
-
Αναμενόμενο ήταν. Θα πρέπει να πας όπως σου είπα με miflash και τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
Σημαντικό είναι να περάσεις σωστά τους drivers.
Επίσης κατέβασε το τελευταίο miflash tool από εδώ: Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
και την Redmi 3S/Prime/3X Latest China Developer Version Fastboot από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum
Προσεκτικά όλα τα βήματα και όταν περάσεις την china dev προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με το mi unlock tool. -
2η μερα με τη συσκευη και εχω ξετρελαθει με το sot!!! Οσον αφορα τη φορτιση, τι προτεινετε να κανω, ειδικα τις πρωτες μερες; Θελει καποιο καλιμπραρισμα;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Ή με tην Global Off Dev Rom θα ήταν καλύτερα;
Ο/H billphone έγραψε:
"Couldn't verify update package" το οποίο μεθερμηνευόμενον σημαίνει; τι;
Τελικά και αφού παιδεύτηκα με την απενεργοποίηση των υπογραφών στα Windows και αφού απέτυχα να βάλω το κινητό σε download mode είπα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια με Global Developer Rom. Και την πήρε κανονικότατα. Τώρα είμαι με αυτήν και πάω για ξεκλείδωμα bootloader
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές
edit: Έγινε και το ξεκλείδωμα με επιτυχία. Πάμε τώρα για Ελληνική Rom -
Ο/H billphone έγραψε:
Μπορώ να περάσω την official china developer με το updater της συσκευής αφού την κατεβάσω και την ρίξω μέσα;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Τελικά και αφού παιδεύτηκα με την απενεργοποίηση των υπογραφών στα Windows και αφού απέτυχα να βάλω το κινητό σε download mode είπα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια με Global Developer Rom. Και την πήρε κανονικότατα. Τώρα είμαι με αυτήν και πάω για ξεκλείδωμα bootloader
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές
edit: Έγινε και το ξεκλείδωμα με επιτυχία. Πάμε τώρα για Ελληνική Rom
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι ποια Rom να βάλω για την ανηψιά, developer ή Stable;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0