Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πράγματι, δεν το είχα δει
Καλύτερα stable
-
-
-
Billphone συγχαρητηρια που τα καταφερες και μπραβο για την επιμονη και την προσπαθεια!
Τα εχω περασει και γω αυτα με το δικο μου 3s .Στης κοπελας μου το 3s o updater εβγαλε αναβαθμιση την 8.0.4 MALMIDG global stable και τη θεωρω καλη ROM . Στο δικο μου ποτε δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο παρα μονο με ελληνικες και στα σιγουρα ειμαι ικανοποιημενος φιλαρακι.Δοκιμασε αφοβα την 6.9.29 και γρηγορο και αναλαφρο και μπαταρια μια χαρα...κυριλε καταστασεις ....δε θα την εβαζα την ξενη δηλαδη δεν ειδα τιποτα καλυτερο εκει.
ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΙΔΙΑ!
Για το φιλο makhs10 για μενα το Redmi 3s με τα 3 γιγα ραμ ειναι αριστη αγορα.Γιαυτο και μετα απο ενα μηνα περιπου χωρις καθολου προβληματα που ειχα το δικο μου, αγορασα και για την κοπελα μου να εχει και αυτη ενα κινητο της προκοπης...Με λιγα λογια παιρνεις "πολυ κινητο" για τα χρηματα που δινεις....Το δικο μου στα 190 ευρω μιας και το χρειαζομουν αμεσα απο ελληνικο μαγαζι και της δικιας μου στα 145απο ebay...Απιστευτο value for money ...Εξαιρετικο κινητο
-
Φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σκευτομαι να το παραγγειλω το βρηκα 135 ευρω σε μια εκδοση που τη λεει International στο Minideal
-
Μια χαρα....135 ειναι τζαμπα για αυτο το κινητο....εγω εδωσα 190 για το δικο μου και θα τα δινα παλι.....
-
Ο/H makhs10 έγραψε:
Κρατάει επίσης τη φινέτσα της Xiaomi με το miui και τη γρηγοράδα του.
Είναι γενικά μικρό αλλά θηρίο... -
Ευχαριστω για τη βοηθεια το παρηγγειλα
-
Καλησπέρα παιδιά.
Μόλις πήρα στα χέρια μου το διαμαντακι αυτό!!
Φοράει global stable.Μπορώ να πάω σε global developer μέσω update του κινητού;;
Ή θα έχουμε "θέματα"; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0