Οκ ευχαριστώ τον φίλο. Νόμιζα ότι το international version με την band 20 ίσως έχει κάποια άλλη ονομασία. Οπότε αναμονή μέχρι να έρθει η συσκευη αλλά και η έγκριση για unlock bootloader
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Θέλω να παραγγειλω από vick το 3s international για τον κουνιάδο μου αλλά έχει δύο εκδόσεις ή μία λέει band 20, ota updates και ή άλλη band 20, greek language ποια απ τις δυό να διαλεξω για να ξεκλειδώσει ποιο εύκολα ο bootloader και να περαστεί ή ελληνική stable μετά?
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
και η απλή κάνει δουλειά
-
Άσε την λίγο να δουλέψει, ίσως και 1 μέρα...δεν δείχνει από την αρχή τα πάντα σωστά.
Έχω βάλει και την root αλλά δεν έχω δει διαφορά στα στοιχεία που δείχνει...για την pro δεν ξέρω. -
οκ nas,σε ευχαριστω!
-
Καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζει κανεις το παρακατω προβλημα;
en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=320293
Εχω απογοητευτει, το προβλημα εμφανιστηκε πριν καμια 20αρια μερες. Εχω δοκιμασει να flashαρω παρα πολλες stable και dev roms αλλα τιποτα. Το κινητο ειναι ουσιαστικα αχρηστο. Το αντιμετωπιζει κανενας αλλο αυτο; -
Καλημέρα.
Λέω να κάνω μια αρχή με μια ερώτηση στο νήμα αφού θα είμαι κάτοχος Redmi 3s τέλη Οκτώβρη (παραγγελία απο vickmail 12 οκτ με cn-en dev ελπίζω!). Διάβασα στα γρήγορα όλα τα κείμενα και τα βασικά τα κατάλαβα αλλά κάτι μου ξέφυγε και έχω απορία με υποερωτήματα:
Διάβασα για ghalen και rom thunder στην 77 σελίδα.
1) Τιδιαφορές έχει, (custom);
2)Tην βρήκα στο forum και γίνεται αναφορά στο redmi 3spro Είναι το ίδιο για redmi 3s; (μάλλον ναι αλλά για σιγουριά θέλω απάντηση)
3) Υπάρχουν και άλλες custom ανεβασμένες απο το forum,η τους συντονιστές, ανεπίσημες κτλ;
Υ.Γ.Αφού αναφέρθηκε εδώ κάνω την ερώτηση εδώ και δεν αναζήτησα απάντηση από τους συντονιστέs ή τον ghalen.
Περιμένω ως νέος να δω αν ήταν εύστοχη η απορία μου! -
Είναι ίδια με την GTV με περισσότερες βελτιώσεις, σύντομα θα ενωθούν και θα υπάρχει μόνο μία
Είναι τα ίδια κινητά με 2/16 και 3/32 αντίστοιχα
Προς το παρών όχι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0