Σε ευχαριστω πολυ!Ο/H NasDriver έγραψε:
Global Stable με ελληνική δεν υπάρχει ακόμα, είναι unofficial rom.
Κάνε αυτόν τον έλεγχο Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Και επίσης κάνε και αυτή την διαδικασία να "τρέχει" Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Hector Drogalas έγραψε:
μπαίνει όμως σε fastboot
2. Φλασαρισμα πάλι το TWRP με την γνωστή fastboot flash recovery XXXX.img
Μόνη λύση που έχω είναι να πάει σε fastboot rom και πέρασμα από την αρχή όλα, αν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα ευχαρίστως -
@NasDriver πάτε σε λιγο παλιοτερο TWRP αν υπάρχει .. ή σε κινέζικο. Αν μπει μια φορά μετά την εγκατάσταση της ελληνικης θα πάει στο δικό μας ..
Αν σας βοηθαει αυτό ίσως -> Flash TWRP 3.0.2 and Root Redmi 3S in 5 Minutes | Xiaomi Tips -
Ο/H Bodai έγραψε:
@NasDriver πάτε σε λιγο παλιοτερο TWRP αν υπάρχει .. ή σε κινέζικο. Αν μπει μια φορά μετά την εγκατάσταση της ελληνικης θα πάει στο δικό μας ..
Αν σας βοηθαει αυτό ίσως -> Flash TWRP 3.0.2 and Root Redmi 3S in 5 Minutes | Xiaomi Tips
-
Ο/H Hector Drogalas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Αν σας βοηθαει αυτό ίσως -> Flash TWRP 3.0.2 and Root Redmi 3S in 5 Minutes | Xiaomi Tips
-
Έλα, καλημέρα, συγνώμη για εχτές αλλά από τις 21:00 είναι δύσκολες ώρες για εμένα, αρρώστησα κιόλας
Χαίρομαι που το κατάφερες
Θα πρέπει να προσθέσουμε κάπου το οδηγό να υπάρχει για μελλοντική χρήση -
Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα.
Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα . -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα .
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα .
Τα κινεζομάγαζα τα έχω όπως εγραψα και πιο πάνω για ψιλολόγια . Μπαταρίες φορτιστές ποδηλατικά είδη κλπ . Πρώτη φορά δίνω μεγαλο ποσό για κινητό και αν δεν είσασταν εσείς εδώ πολύ δύσκολα θα το έκανα . Για να δούμε ...
Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα σε ολους μια απορια:υπαρχει καμια ρυθμιση για την μπροστα την καμερα για περισσοτερο φως;;;κανω τη συνηθη ρυθμιση αλλα δεν δεν κανει διαφορα!!!ειναι θεμα λογισμικου;;;ημουν πρων κατοχος του redmi3 kai η μπροστα καμερα εδινε σαφως καλυτερη φωτεινοτητα!!!εχω redmi3s international version με την stable 8.0.2 @gkalen rom!!!
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Υπομονή -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλά τα λες σύντροφε . 18 σήμερα και ακόμα στο processing . Θα πέσε δουλειά στο μαγαζί . Θα περιμένω μέχρι Πέμπτη και Παρασκευή ξεκινάω μανούρα .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0