3s land παιδια δοκιμασα dev stable ακομα και cm13 και σε ολες δεν δουλευει η σιμ1 μονο η sim 2 δουλευει τις αλλαξα θεση δοκιμασα αλλη σιμ δοκιμασα 2γ 3γ 4γ τιποτα η 1 μονο δεδομενα ανοιγει και οταν το εχω 4γ δειχνει οτι εχει σημα για τηλεφονο ενω δεν εχει στην πραγματικοτητα γιατι δεν μπορω να παρω η να δεχτω κληση...
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Ο/H jimsss έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το xiaomi μου redmi 3s ποιος μπορει να με βοηθησει ?
-
με συντονιστά, αρχίζετε κ βγαίνετε off topic...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
με συντονιστά, αρχίζετε κ βγαίνετε off topic...
-
Δεν σε πρόλαβα...προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται..μα, λέω στο rn3 pro γράφαμε, δεν τα χω χάσει ακόμα...
Μέχρι να συνέλθω,μου την φόρεσες για τα καλα!!!
Χα χα χα χα χα χα χα χα
το προηγούμενο μήνυμα μόνο πρόλαβα κ το έσβησα από δω...
παραφυλούσες εεεε????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@jimsss φίλε όντως έχεις πρόβλημα γιατί έχεις unofficial rom
θα πρέπει να βάλεις official αρχικά και μετά αν θέλεις την Ελληνική.
Ξεκίναμε με δημιουργία mi account αν δεν έχεις, και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ: Apply for unlocking Mi devices -
-
το θεμα ειναι πως εγκατεστησα την ρομ με recovery flash απο το mi pc suite και συνέχισα εκανα ολες τις διαδικασιες *το ξερω λαθος μου απλα τωρα δεν μπορω να το κανω εκκινηση μου δειχνει μονο το mi
-
Κάνε τον έλεγχο που σου πε ο nas..
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
μπορω να τον κανω οταν το κινητο ειναι σε αυτη τη φαση?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0