Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• βαζω την σιμ , μου ζηταει κωδικο , μου λεει οτι δεν ενεργοποιηθηκε σε ειδοποιηση , παταω οκ , και μου λεει οτι θα στειλει sms για ενεργοποιησει και μεχρι εκει....
      edit : ισως φταιει και το πολυ αργο ιντερνετ που εχω (30kb/s σε download - δορυφορικο)
    • Ο/H astrah έγραψε:

Ο/H hellmore έγραψε:

Ο/H astrah έγραψε:

μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε :
      Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο.....
      Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει...
      αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαινει αλλη ρομ και αλλη κωδικη ονομασια για το κινητο ....εδω;
      Ναι, σε αυτή την έκδοση αναφέρομαι. Έχω μπερδευτεί και εγώ γιατί δεν υπάρχει ROM στο επίσημο site για αυτή την έκδοση του κινητού. Ας πούμε ότι είναι συμβατές οι υπάρχων πως ενεργοποιούνται οι επιπλέον μπάντες; Θα με "γδάρει" το φιλαράκι αν δεν έχει ελληνικά το κινητό! :P
      Υπαρχει ενα θεμα εδω στο φορουμ που λεει για το κινητο οτι θα εχει την 800 μπαντα εξαρχής (δεν το βρίσκω τωρα) αρα μηπως το κινητό εχει μια εκδοση με την 800 και απλα δεν το εχουν παρει χαμπάρι ολα τα καταστήματα; δεν ειναι περιπτωση δηλ σαν του redmi note 3 pro που βγηκε νεα συσκευή με διαφορετικές διαστάσεις κιολας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Περιέργα πράγματα. Μόλις το παραλάβω θα το φλασάρω με την ελληνική ROM και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Αν δεν δουλέψει θα αντικαταστήσω το modem όπως έκανα με το redmi 2.
    • Ο/H akalyptos03 έγραψε:

και μου λεει οτι θα στειλει sms για ενεργοποιησει και μεχρι εκει....
      Μια βλακεία από το Mi είναι.. Το κάνει συχνά και κολλάει... Μπες σε sms και όπου βρεις mi απενεργοποίησε το..
      Δεν θυμάμαι και που αλλού..

• Διαφήμιση
    • Ο/H akalyptos03 έγραψε:

βαζω την σιμ , μου ζηταει κωδικο , μου λεει οτι δεν ενεργοποιηθηκε σε ειδοποιηση , παταω οκ , και μου λεει οτι θα στειλει sms για ενεργοποιησει και μεχρι εκει....
      edit : ισως φταιει και το πολυ αργο ιντερνετ που εχω (30kb/s σε download - δορυφορικο)
      τελικα την διαβασε αλλα εκανες διακοπες , μπηκε στο ιντερνετ με 4g ταχυτητα , δεν επαιρνε τηλεφωνο , και μετα απο πεντε λεπτα , εγραφε no service δηλαδη no sim
      edit 1: τωρα την ξανα διαβασε με 2 γραμμες σημα πολυ λιγο σχετικα
      edit 2: αλλα δεν παιρνει τηλ
    • Ο/H DiamantisAth έγραψε:

Τελικά μετα απο 8 αποπειρες εγινε hard reset και ολα καλα!! Εξάλλου ΑΓΓΛΙΚα ηθελε μόνο εξ αρχής.. Μικρο το κακό

Καλησπέρα σε όλους και από εμένα! Χαίρομαι που σας συναντώ όλους.

Αγόρασα στον πατέρα μου το κινητό, έχω μεγάλη εμπειρία από Android οπότε δεν μου είναι θέμα οι διαδικασίες και τα flasharismata.

DiamantisAth έχω ακριβώς το ίδιο setup με σένα και μου ζητάει και εμένα την ίδια αναβάθμιση. Λογικά όχι..αλλά απλά για επιβεβαίωση...σου είχε ελληνικά μήπως μετά την αναβάθμιση σε 7.5.9.0 ?? Λέω μήπως έγινε κανα θαύμα...! Φαντάζομαι πως όχι οπότε πρέπει αναγκαστικά να περάσω την MUI8 Developers αν έχω καταλάβει σωστά!

Και όπως επίσης έχω καταλάβει για να περάσω την Official Developer δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσω τον Bootloader, αλλά για να περάσω την ROM εδώ που υπάρχει στο forum χρειάζεται πρώτα ξεκλείδωμα ο Bootloader.
    • Ο/H brandon έγραψε:

Ο/H DiamantisAth έγραψε:

Τελικά μετα απο 8 αποπειρες εγινε hard reset και ολα καλα!! Εξάλλου ΑΓΓΛΙΚα ηθελε μόνο εξ αρχής.. Μικρο το κακό

Καλησπέρα σε όλους και από εμένα! Χαίρομαι που σας συναντώ όλους.

Αγόρασα στον πατέρα μου το κινητό, έχω μεγάλη εμπειρία από Android οπότε δεν μου είναι θέμα οι διαδικασίες και τα flasharismata.

DiamantisAth έχω ακριβώς το ίδιο setup με σένα και μου ζητάει και εμένα την ίδια αναβάθμιση. Λογικά όχι..αλλά απλά για επιβεβαίωση...σου είχε ελληνικά μήπως μετά την αναβάθμιση σε 7.5.9.0 ?? Λέω μήπως έγινε κανα θαύμα...! Φαντάζομαι πως όχι οπότε πρέπει αναγκαστικά να περάσω την MUI8 Developers αν έχω καταλάβει σωστά!

Και όπως επίσης έχω καταλάβει για να περάσω την Official Developer δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσω τον Bootloader, αλλά για να περάσω την ROM εδώ που υπάρχει στο forum χρειάζεται πρώτα ξεκλείδωμα ο Bootloader.

Καλησπέρα φίλε σορυ για την καθυστέρηση, οχι δεν είχε.. Γύρισα σε οφισιαλ stable και είχε μόνο αγγλικα,ασε που επρεπε να γίνει hard reset οπως ανεφερα πιο πάνω, αν ειναι για τον πατερα σου και θελει Ελληνικα καλύτερα να μην την κάνεις την αναβαθμιση , η να βάλεις την Ελληνικής ρομ και ξεμπερδεβεις μια και καλη ..

ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο 8-)
    • εβαλα την Ελληνικη stable v8 .xxxx και συνεχιζει να εχει προβλημα με το σημα , βαζω κανονικα το pin της σιμ(κοσμοτε) , αλλα οταν παω να παρω π.χ. ενω εχω σημα παιρνω το 1314 δεν καλει μενει για 20 δευτερα οθονη οτι παιρνει τηλ χωρις να καλει και μετα χανω σημα δειτε παρακατω εικονες
      εκει που δειχνει η φωτο για ρυθμιση "φορεις δικτυου" τι ακριβως ειναι ;
      edit: τωρα που τραβηξα το τελευταιο στιγμιότυπο δεν το αναγνωριζει σαν δικτυο της κοσμοτε .....
      Images
      • Screenshot_2016-09-03-00-25-49-759_com.miui.home.png

836,62 kB, 720×1.280, viewed 68 times
      • Screenshot_2016-09-03-00-31-07-930_com.miui.home.png

804,78 kB, 720×1.280, viewed 75 times
      • Screenshot_2016-09-03-00-23-27-141_com.android.phone.png

109,48 kB, 720×1.280, viewed 71 times
      • Screenshot_2016-09-03-00-26-25-211_com.android.phone.png

27,18 kB, 720×1.280, viewed 68 times
      • Screenshot_2016-09-03-00-42-38-142_com.android.settings.png

60,5 kB, 720×1.280, viewed 70 times
    • Διαφήμιση
    • Η SIM είναι καινούργια ή κομμένη ? Δοκίμασες με άλλη SIM να δεις συμπεριφορά ?
    • Ο/H hellmore έγραψε:

Αν δεν δουλέψει θα αντικαταστήσω το modem όπως έκανα με το redmi 2.
      @hellmore καλημέρα,διότι έχω 3-4 μέρες που διαβάζω όπου βρω όλα τα σχετικα περί μπάντες, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό που λες,ή άν υπάρχει και που το αρχείο.
      Σίγουρα ίσως και να παίζει κάτι σαν τι Rn2 ,αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κάτι ενθαρρυντικό, ίσως γιατί οι international version επαιξαν τώρα ενώ στο RN3pro η αντίστοιχη (Kate) σαν ROM υπάρχει αλλά και απο εκεί ακόμα τίποτα.
      Αν υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο καλό είναι να παρουσιαστεί ειτε για το ido ειτε για αλλη συσκευή.
      Τώρα όσο για τις διάφορες μεταξύ της China & International versionαπο τα λιγα που είδα, είναι σαν κωδικός προϊόν που στο πρωτο τελειώνει στο 30 ενω στο δεύτερο 31.Ο οπτικός παντα έλεγχος έγινε με τις φωτός που είχα ανεβάσει πριν σχεδόν ενα μήνα και αυτές απο τον κάτοχο της international.

Αν ξέφυγαν λίγο εκτός θέματος συγχωρέστε με. :whistling:
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Η SIM είναι καινούργια ή κομμένη ? Δοκίμασες με άλλη SIM να δεις συμπεριφορά ?
      δοκιμασα και με vodafone ιδια συμπεριφορα , επισης να προσθεσω οτι οταν με καλουν λεει οτι ειμαι κατειλημμενος και μετα απο λιγο επεσε το σημα τελειως......
      edit: η σιμ της κοσμοτε ειναι καινουρια χθες την πηρα, σε micro
    • Το κινητο αγοραστηκε απο το banggood οποτε για αρχη θα ξεκινησω μια συνομιλια ωστε μηπως βρεθει λυση , σιγουρα ειναι προβλημα σε hardware , γιατι τωρα ειμαι παλι με Official dev cn , και παλι τα ιδια
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα!
      Κάτοχος του Redmi 3s, αγορασμένο από vickmall με multilanguage rom.
      Πέρασα τη fastboot, μετά την china dev, ξεκλείδωσα κανονικά το τηλέφωνο μέσω της αίτησης και της official εφαρμογής και πέρασα την V7.5.1 Ελληνική.
      Χτες πήγα να περάσω την V8.0.2 Ελληνική, αλλά για κάποιο λόγο κόλλησε στο MiLogo.
      Αναγκαστικά για να γίνει unbrick έβαλα πάλι την fastboot και ξαναπήγα να περάσω την V8.0.2 Ελληνική.
      Ακολούθησα κανονικά τους οδηγούς, όμως είτε την έβαζα στην sd, είτε στο τηλέφωνο ακόμα και με sideload, στη μέση περίπου έσβηνε το κινητό, ενώ με τους 2 πρώτους τρόπους και μέσω twrp, το μόνο λάθος που έβλεπα ήταν κάτι σε failed to unmount κάτι..., ενώ με τον τελευταίο το fail που αναφέρεται και στον οδηγό...
      Ανοίγωντας το κινητό όμως εμφανιζόταν κανονικά η rom, απουσίαζε όμως το supersu, ούτε προεγκαταστημένο ούτε στα αρχεία για εγκατάσταση μέσω twrp.
      Είναι όλα φυσιολογικά;