οταν παω να περασω την ελληνικη μεσω recovery ,μου βγαζει μηνυμα λαθους .Unable to mount .......ενοειται εχω περασει την dev και ξεκλειδωσα.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@gastone_3k, η stable δεν έχει προ-εγκατεστημένο το supersu, μόνο η developer το έχει...οπότε και αυτό είναι φυσιολογικό
Γενικά τώρα, είστε ευχαριστημένοι από την V8.0.2 stable;
Εγώ δεν θα το έλεγα... Εκτός του ότι έχω μερικά ψιλοκολλήματα, η διαχείριση της Ram είναι αρκετά χειρότερη.. Με τις ίδιες ρυθμίσεις και εφαρμογές είμαι μόνιμα τουλάχιστον 20% πιο πάνω, ακόμα και μετά από reboot, συγκριτικά με την V7.5.1 stable.
Επίσης, κάτι που μου είχε κάνει και με την προηγούμενη stable, κολλούσε στην απάντηση κλήσης, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να σηκώσω το τηλέφωνο! Σε 2 μέρες χρήσης της V8.0.2, μου το έκανε 2 φορές.. -
Γεια παιδιά!!
Ήθελα την βοήθεια σας...πριν 5 μέρες παρέλαβα ένα redmi 3s για την αδερφή μου από το site vickmall.Όλα καλά μέχρι εδώ. εχτές με πηρε τηλ η αδερφή μου και μου είπε ότι το κινητό της λέει να βάλει ένα κωδικό για να κάνει boot.έβαλε το 1234 και από τότε το κινητό δεν έχει ελληνικά!!(έγινε μάλλον κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
τι μπορώ να κάνω τώρα??(προσπάθησα λίγο να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλα χάθηκα).
Υ.Σ. έχω κάνει λογαριασμό mi και περιμενω με sms το δικαίωμα για unlock. -
Ο/H filosofos77 έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Αν δεν δουλέψει θα αντικαταστήσω το modem όπως έκανα με το redmi 2.
Αν υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο καλό είναι να παρουσιαστεί ειτε για το ido ειτε για αλλη συσκευή.
Τώρα όσο για τις διάφορες μεταξύ της China & International versionαπο τα λιγα που είδα, είναι σαν κωδικός προϊόν που στο πρωτο τελειώνει στο 30 ενω στο δεύτερο 31.Ο οπτικός παντα έλεγχος έγινε με τις φωτός που είχα ανεβάσει πριν σχεδόν ενα μήνα και αυτές απο τον κάτοχο της international.
Αν ξέφυγαν λίγο εκτός θέματος συγχωρέστε με.
-
Εγινε hard reset. Ποια ρομ εχει τωρα; κινεζικη η global; εχει playstore μεσα; αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο το about phone. Και πες μας αν θελεις ελληνικα στο τηλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi RN3 pro 32Gb -
Ο/H misigun έγραψε:
Γεια παιδιά!!
Ήθελα την βοήθεια σας...πριν 5 μέρες παρέλαβα ένα redmi 3s για την αδερφή μου από το site vickmall.Όλα καλά μέχρι εδώ. εχτές με πηρε τηλ η αδερφή μου και μου είπε ότι το κινητό της λέει να βάλει ένα κωδικό για να κάνει boot.έβαλε το 1234 και από τότε το κινητό δεν έχει ελληνικά!!(έγινε μάλλον κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
τι μπορώ να κάνω τώρα??(προσπάθησα λίγο να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλα χάθηκα).
Υ.Σ. έχω κάνει λογαριασμό mi και περιμενω με sms το δικαίωμα για unlock.
Κάνε αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση,,,καλώς ήρθες στην παρέα μας -
ακολούθησα των οδηγό και έβαλα την κινέζικη ρομ.China Developer(V6.8.25) (ελληνικά και playstore θέλω να βάλω).
τώρα πρέπει να περιμενω το μήνυμα για την άδεια ??? -
Ο/H misigun έγραψε:
τώρα πρέπει να περιμενω το μήνυμα για την άδεια ???
-
για να βάλω ελληνικά και playstore δηλαδή άλλη ρομ χρειάζεται ξεκλείδωμα?
-
-
μπορείς χωρίς έγκριση? δεν έχω καταλάβει .χάθηκα τώρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0