Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ διαθέτω ένα μπάτζετ περίπου στα 140 ευρώ για παραγγελία από Κίνα δίκαρτο η μία περίπτωση που σκέφτομαι είναι το 3ς 3gb 32 και το άλλο redmi note 3 2gb 16g Για απλή χρήση τηλέφωνο. Ίντερνετ και βιντεοκλησεις msn vibe. Εχω δίκτυο wind για 4g θα έχω θέμα? Από θέμα επιδόσεων έχουν διαφορά αυτά τα δύο? Θα ζητήσω να έχει περαστεί global greek γλώσσα και Google play Γνώμες???
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
απλή βιντεοκλήση παίζει; κάπου νομίζω είχα διαβάσει ότι δεν αλλά δε θυμάμαι για πιο μοντέλο το είχαν γράψει...
-
-
Ο/H rosros έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ διαθέτω ένα μπάτζετ περίπου στα 140 ευρώ για παραγγελία από Κίνα δίκαρτο η μία περίπτωση που σκέφτομαι είναι το 3ς 3gb 32 και το άλλο redmi note 3 2gb 16g Για απλή χρήση τηλέφωνο. Ίντερνετ και βιντεοκλησεις msn vibe. Εχω δίκτυο wind για 4g θα έχω θέμα? Από θέμα επιδόσεων έχουν διαφορά αυτά τα δύο? Θα ζητήσω να έχει περαστεί global greek γλώσσα και Google play Γνώμες???
Αν θες μεγάλη οθόνη πας για το note και συμβιβάζεσαι στα λοιπά . Επιδόσεις αντίστοιχες . Αλλά με 2 σιμ πιασμένες καλύτερα 3/32 στο 3ς . Για το note δεν ξέρω αν παίρνει 2 σιμ και ext sd card . Αν καίγεσαι για 4g με wind τότε κοιτάς 3ς international . Για το note αντίστοιχα δεν ξέρω τι παίζει . Επίσης για ρομ αν μπορείς ζήτα global developer που έχει και ελληνικά . Και μετά σιγά σιγά φλασάρεις τις Ελληνικές που μοιράζει το επιτελείο
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pyxtatolis έγραψε:
Με 430 υπάρχει 3s και 3s prime . 3 pro έχει αλλη cpu . Κάπου εχουνε μπερδέψει τα μπουτια τους
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με τόσα μοντελα εχουμε χασει την μπαλα
-
Redmi 3 (IDO)
- Redmi 3 2/16gb Snapdragon 616, δικτυωτό πίσω χωρίς fingerprint, Android 5.1
- Redmi 3 Pro 3/32gb Fingerprint, Snapdragon 616, Android 5.1
Redmi 3s (LAND)
- Redmi 3s 2/16gb Snapdragon 430, fingerprint , Android 6 (Υπάρχει global edition)
- Redmi 3s Prime/Pro 3/32gb Snapdragon 430, fingerprint, Android 6 (Υπάρχει global edition) -
Καλησπέρα στην παρέα.Κάτοχος redmi 3s 3/32 με international stable rom.Μετά από update της τελευταίας αναβάθμισης και reboot,έχω ξεχάσει τον κωδικό της lock screen.Καμία βοήθεια;
-
έχεις περασμένο mi account στο κινητό?
μπες από τον υπολογιστή στον mi account και διέγραψε τον κωδικό/δακτυλικό αποτύπωμα κλπ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
έχεις περασμένο mi account στο κινητό?
μπες από τον υπολογιστή στον mi account και διέγραψε τον κωδικό/δακτυλικό αποτύπωμα κλπ...
-
Ζητα να σου ξανασταλει στον αριθμό του κινητού ή στο εμαιλ που χεις δηλώσει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ζητα να σου ξανασταλει στον αριθμό του κινητού ή στο εμαιλ που χεις δηλώσει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0