To2c. Δεν κάνει 3.99 ο φορτιστής. Στο ebay γύρω στα 10€τον βρίσκω.Ο/H makis1024 έγραψε:
@tasospap1986 Το PayPal άντε να σε δικαιώσει για αποστολή λάθος φορτιστή και σου επιστρέψει τα 3.99$ που κάνει ο φορτιστής, από που το πήρες; γιατί δεν βλέπω να του κάνεις δυσφήμιση.
XTRV the Greek miui definition
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Φορτιστή δεν είχε το πακέτο. Έπειτα από επικοινωνία μου εστειλε λάθος και χαλασμενο. Δεν μπορώ να αποδείξω αφού δεν έχω unboxing. Αυτός σαν πωλητής πως θα το αποδείξει;
Ειναι οπως το δικαστηριο.
Ο καταγγελων (εσυ) καλειται να αποδειξει την ενοχη του κατηγορουμενου (πωλητης).
Οχι ο κατηγορουμενος (πωλητης) την αθωοτητα του.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Thracia έγραψε:
Θέλει προσοχή ο χειρισμός με το paypal, γιατί και γω στην ίδια άγνοια βρισκόμουν και κόντεψα να βρεθώ με ένα samsung note 4 του οποίου το gps ηταν νεκρό, στο χέρι!
@demakhs Ήσουν μικρός τότε,δεν μας ήξερες και τέτοια φτιάχναμε
=============== Δεκ 10th 2016, 11:06pm ===============
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Φορτιστή δεν είχε το πακέτο. Έπειτα από επικοινωνία μου εστειλε λάθος και χαλασμενο. Δεν μπορώ να αποδείξω αφού δεν έχω unboxing. Αυτός σαν πωλητής πως θα το αποδείξει;
-
Όπως και να έχει total refund δεν παίρνεις, εκτός εάν στείλεις το κινητό πίσω. Αλλιώς όλοι θα είχαμε από πέντε έξι τσάμπα.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Ο καταγγελων καλειται να αποδειξει την ενοχη του κατηγορουμενου.
Οχι ο κατηγορουμενος την αθωοτητα του.
-
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία αυτή και τη θεωρούσα πολύ απλή όπως με το ebay. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες, τουλάχιστον την πατάτα την είπα εδώ μέσα...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχω κανει αλλα αυτο δεν παιζει ρολο.
Αυτο που σου γραφω ειναι η λογικη που υπαρχουν σε ολα τα δικαστικα σωματα.
Και στην περιπτωση αυτη δικαζεται μια υποθεση και ακολουθειται αυτη η λογικη.
Δηλαδη η λογικη του να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου.
Αυτο που σου γράφει ο Μακης παραπανω.
Φαντασου οτι καθε φορα παραλαμβαναμε κατι τραβουσαμε κι ενα dispute και του στελναμε πισω σαπουνακι παπουτσανης στο δεμα αντι συσκευης..
Εσυ κανε το dispute αλλα ζητα partial refund 10-15 ευρω με τον ισχυρισμο οτι δεν ειχε φορτιστη μεσα.
Ισως σου τα δωσει απευθειας ο πωλητης και δεν αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.
=============== Δεκ 10th 2016, 11:26pm ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!
-
προσφατα ειχα παραγγειλει power button για το ταμπλετ μου.
Στην φωτογραφια εδειχνε 5 buttons ο πωλητης αλλα οταν πηγαινες να παραγγειλεις εβαζες ποσα pieces θελεις.
Ετσι λοιπον επελεξα 1piece και το αγορασα, νομιζωντας οτι θα μου στειλει 5 οπως στην φωτογραφια.
Μολις παρελαβα ειδα οτι ηταν πολυ μικρο το δεμα και εκανα video unboxing του ανοιξα case στο ebay με την δικαιολογια οτι εδειχνε 5button.
Μου στελνει μηνυμα ο κινεζος:
Brain you have o problem in your mind, 10 $ for 5 buttons??? Are you idiot?
Εγω απαντω οτι:
Ι order 1 piece which include 5 items.
You must be honest and you must use correct primary photos.
Αφου δεν τα βρηκαμε μεταφεραμε την υποθεση στο paypal.
Οπου δικαιωθηκα.
Και του στελνω αποχαιρετηστηριο:
Thank you brain
Get, good wines !!
(Αει, καλα κρασια) για να βαλω και λιγο ελληνικο στοιχειο.Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
προσφατα ειχα παραγγειλει power button για το ταμπλετ μου.
Στην φωτογραφια εδειχνε 5 buttons ο πωλητης αλλα οταν πηγαινες να παραγγειλεις εβαζες ποσα pieces θελεις.
Ετσι λοιπον επελεξα 1piece και το αγορασα, νομιζωντας οτι θα μου στειλει 5 οπως στην φωτογραφια.
Μολις παρελαβα ειδα οτι ηταν πολυ μικρο το δεμα και εκανα video unboxing τον ανοιξα case στο ebay με την δικαιολογια οτι εδειχνε 5button.
Μου στελνει μηνυμα ο κινεζος:
Brain you have o problem in your mind, 10 $ for 5 buttons??? Are you idiot?
Εγω απαντω οτι:
Ι order 1 piece which include 5 items.
You must be honest and you must use correct primary photos.
Αφου δεν τα βρηκαμε μεταφεραμε την υποθεση στο paypal.
Οπου δικαιωθηκα.
Και του στελνω αποχαιρετηστηριο:
Thank you brain
-
ναι.
Το ανεβασα στο youtube και εδινα λινκ στο paypal.
@tasospap1986 δες αυτο το τοπικ και βιντεο του @GR-Macedon εδώ >> Οι ενέργειές μας μόλις παραλάβουμε το δέμα από e-shop
=============== Δεκ 11th 2016, 12:12am ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο Χρήστος; παλιά καραβάνα και γνωστός στα κινεζομάγαζα. Φόβος και τρόμος. Έεεεε @pechr ;;;;
Όπου τους βρει μπόσικους, τους βαράει αλύπητα.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0