Βαλε το στον ήλιο και δες αν δεν υπάρχει ίχνος !! Εδώ το πολυδιαφημισμένο note 3 pro με την οθόνη να περνάει από τεστ πατήματος από αυτοκίνητο γρατσουνιεται. Τίποτα δεν γλυτώνει εκτός αν το έχετε σε κουτί σαν διαμάντι
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Τα Huawei τότε, φαίνεται πως έχουν πολύ σκληρό, για να χαραχτεί, τζάμι!!!
Απ την εταιρεία Chuck Norris, αν θυμάμαι καλά, τα προμηθεύονται, ποια gorilla, ποια Αμστελ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κόλλησα...από κάνουμε ορατές τις επαφές της σιμ;;Άκυρο -
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους, τι πρεπει να κανω για να παιρνω αμεσα τα μηνυματα στο viber και στα email; ειμαι με global 8.1
-
-
-
Μόνο ο Βούδας το ξέρει αυτό. Αν και δεν ήταν μέσα στις συσκευές για Nougat.
-
-
Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα.
[Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Η απόφαση δική σου...
=============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm ===============
[Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! -
Ο/H nickstath έγραψε:
Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα.
[Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Η απόφαση δική σου...
=============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm ===============
[Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Φοράω την MIUI Global 8.1.1.0 MALMIDI.
Όταν ζητώ ενημέρωση του συστήματος δεν αναβαθμίζει στη πρόσφατη 8.2
Γνωρίζει κανείς γιατί; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0