Βαλε το στον ήλιο και δες αν δεν υπάρχει ίχνος !! Εδώ το πολυδιαφημισμένο note 3 pro με την οθόνη να περνάει από τεστ πατήματος από αυτοκίνητο γρατσουνιεται. Τίποτα δεν γλυτώνει εκτός αν το έχετε σε κουτί σαν διαμάντι
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Τα Huawei τότε, φαίνεται πως έχουν πολύ σκληρό, για να χαραχτεί, τζάμι!!!
Απ την εταιρεία Chuck Norris, αν θυμάμαι καλά, τα προμηθεύονται, ποια gorilla, ποια Αμστελ...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κόλλησα...από κάνουμε ορατές τις επαφές της σιμ;;Άκυρο -
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους, τι πρεπει να κανω για να παιρνω αμεσα τα μηνυματα στο viber και στα email; ειμαι με global 8.1
-
-
-
Μόνο ο Βούδας το ξέρει αυτό. Αν και δεν ήταν μέσα στις συσκευές για Nougat.
-
-
Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα.
[Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Η απόφαση δική σου...
=============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm ===============
[Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με φόβισε το πρώτο μήνυμά σου και την άφησα γιατί δεν θα είμαι κοντά στην ανηψιά συνέχεια για να τη βοηθήσω άμα χρειαστεί. Οπότε θα περιμένω την επόμενηΟ/H nickstath έγραψε:
Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα.
[Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Η απόφαση δική σου...
=============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm ===============
[Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Φοράω την MIUI Global 8.1.1.0 MALMIDI.
Όταν ζητώ ενημέρωση του συστήματος δεν αναβαθμίζει στη πρόσφατη 8.2
Γνωρίζει κανείς γιατί; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0