Πήγες /Ρυθμίσεις/Mi Account να τσεκάρεις τι έχει εκει ορισμένο να γίνεται backup?Ο/H Giannis25 έγραψε:
Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συγχρονισμο, πως γινεται οταν θα επιλεγω να γινεται συγχρονισμος στο mi cloud να μην γινεται στα βιντεο μου? (για να μην γεμισουν τα 5 giga)
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Καλημέρα στην παρέα!
Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά.
Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κάπου κάποιο νήμα/οδηγός για να κάνουμε απλά root το redmi 3s?
Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader απο τότε που ο φίλος @NasDriver με βοήθησε να το συνεφερω απο το bootloop (και πάλι να είσαι καλά φίλε μου) και θέλω να το κάνω root αλλά όσα νήματα διαβάζω περιλαμβάνουν και flash custom rom κτλ, εγω θέλω απλά να έχω root access.
Πρέπει να περαστεί οπωσδήποτε και custom recovery?
Υπάρχει κάποιο νήμα/οδηγός που μπορώ να ακολουθήσω με ασφάλεια..?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! -
Δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτική η custom rom από την στιγμή που έχεις ξεκλειδώσει μπορείς να βάλεις κάποιο τροποποιημένο recovery twrp και να φλασάρεις το supersu
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φίλε @takisfrag σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν λέω την custom rom αλλά το custom recovery.
Ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός αποκλειστικά μόνο για το custom recovery και το root γιατί με τους οδηγούς που έχω διαβάσει ως τώρα δεν ξέρω σε ποιο βήμα πρέπει να φτάσω ώστε να έχω απλά root (και custom recovery φυσικά, αν είναι απαραίτητο). -
Αρχικά κατεβάζεις το SuperSu.zip από εδώ => SuperSU-v2.82-201705271822.zip και το περνάς μέσα στη συσκευή χύμα.
Κατόπιν γυρίζεις το κινητό σε fastboot mode, κάνεις flash το twrp με την εντολήfastboot flash recovery twrp-name.img
και αμέσως μετάfastboot boot twrp-name.img
(όπου twrp-name το όνομα του αρχείου img του twrp) και φλασάρεις το SuperSu.zip από εκεί στο καπάκι.
To twrp για τη συσκευή σου το κατεβάζεις από εδώ => twrp_land_3.1.0-0_miui-hellas
Αν μετά το reboot δεν σε αφήνει να μπεις στο σύστημα (που δε νομίζω) φλάσαρε μέσω twrp αυτό => lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive
Edit by George KaggelarisΕννοείται ότι πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader για να κάνεις τα παραπάνω! -
Οκ οπότε σε κάλυψε ο Γιώργος φίλε @Michael120
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φίλε @George Kaggelaris σε ευχαριστώ για την απάντηση, της οδηγίες και τα λινκ.
Απλά επειδή δεν θέλω να βάζω σε μπελάδες κανένα παλικάρι πάλι για να ξεμπρικαρουμε το redmi, το ψάχνω όσο μπορώ πριν κάνω κάποια κίνηση.
Ο bootloader είναι ξεκλειδωμενος.
Τώρα που μου έχεις γράψει τα βήματα σε συνδυασμό με κάποιον αναλυτικό οδηγό πιστεύω πως θα βγάλω άκρη...
Αν όχι θα σας ζαλίσω...
-
Ο/H Michael120 έγραψε:
Φίλε @George Kaggelaris σε ευχαριστώ για την απάντηση, της οδηγίες και τα λινκ.
Απλά επειδή δεν θέλω να βάζω σε μπελάδες κανένα παλικάρι πάλι για να ξεμπρικαρουμε το redmi, το ψάχνω όσο μπορώ πριν κάνω κάποια κίνηση.
Ο bootloader είναι ξεκλειδωμενος.
Τώρα που μου έχεις γράψει τα βήματα σε συνδυασμό με κάποιον αναλυτικό οδηγό πιστεύω πως θα βγάλω άκρη...
Αν όχι θα σας ζαλίσω...
-
-
Ο/H Michael120 έγραψε:
Φίλε @Anritsu κάποια στιγμή θα μπει και custom rom αλλά όχι ακόμα γιατί ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος και δεν έχω χρόνο για να ξαναπεράσω apps, κτλ απο την αρχή.
Για αρχή θέλω να του κάνω μόνο root και προς το τελος της σεζόν θα μπει και κάποια άλλη rom να ανασανει λίγο η συσκευή.
You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H Michael120 έγραψε:
Μην χρησιμοποιήσεις το tool kit που δίνει
Πάρε απο μέσα το recovery.img και περασε το με τις adb εντολέςYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0