Σύντροφοι έχει μπει κανένας στον κόπο να αλλάξει μπαταρία ; Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό , πως κυρίως λόγω κυρίως του 4G , ίσως και της 9.5 σταθερής πως το βράδυ είμαι με 20 % εκεί που παλιά με εβγαζε 2 μέρες . Πήρα απο gearbest ενα σετ κινεζιες εργαλεία για κινητά αλλά με τις πένες δεν ανοίγει με τίποτα . Δεν είναι ακόμα η ώρα του αλλά δεν αργεί κιόλας . Λογικά η 10αρα θα είναι και ακόμα πιο ενεργοβόρα . Η πλάκα είναι πως καλόμαθα πια και βλέπω κινήτα με μπαταρίες 3100 και λιγοτερο καΙ γελάω . Αλλα παρατηρώ πως και η xiaomi την 4100 κόβει σιγά σιγά
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Μπες στο History του Battery use και σιγουρέψου ότι δεν είναι μόνιμα awake.
Άρχισε και το δικό μου αλλά και του άντρα (που το πήρε πριν 1 μήνα) να αδειάζει μπαταρία στο πιτς-φυτίλι. Για κάποιο λόγο, όταν μένει μέρες ανοιχτό χωρίς επανεκκίνηση, τρώει κοκομπλόκο.
Αν δεν φταίει αυτό, εγώ την έχω ανοίξει τη συσκευή από τις πρώτες μέρες. Όντως αυτές οι πένες όντως δεν κάνουν τίποτα. Κατάφερα να το ανοίξω πολύ προσεκτικά με κατσαβιδάκι και ένα εργαλείο μανικιούρ που είναι σαν τα κοπίδια του μοντελισμού. Έκανα σημάδι, δεν τη γλύτωσε. -
-
Για κάνε ένα στραβοπάτημα στην γυναίκα να μου πεις μετά εάν αφήνει σημάδια το νύχι....
-
-
-
Ο/H anarxaki έγραψε:
Μπες στο History του Battery use και σιγουρέψου ότι δεν είναι μόνιμα awake.
Γενικά δεν το επανεκκινώ χωρίς λόγο , μια φορά κάθε 4 με 5 μέρες ίσως και παραπάνω όποτε δηλαδή κρασαρει ο αισθητήρας αποτυπώματος .
Δεν είναι ότι τρώει σημαντικά παραπάνω μπαταρίας , μάλλον σε φυσιολογική φθορά της το αποδίδω . -
Settings > Battery > Power > Battery use και μετά πατάς στο εικονίδιο πάνω δεξιά με το ρολόι.
Αν δεις καμιά τέτοια εικόνα, να είναι awake πολύ περισσότερο από ό,τι είναι ενεργή η οθόνη, ή κάποια εφαρμογή το κρατάει ανοιχτό, ή έχει κολλήσει.
3fa3dc69-5ed1-4814-b733-8048ad3bfcd8.png
Το είχα ψάξει, δεν κατάφερα να βρω απάντηση, αλλά με επανεκκίνηση διορθώνεται. Ίσως να είναι bug του τελευταίου MIUI. Συμβαίνει και στο κινητό του άντρα (Note 4x). -
-
Αν και είναι για την μητέρα σου ακολούθησε αυτόν τον οδηγό για να μην αφήσεις μέσα στην συσκευή κάποιο αρχείο που δεν θα ήθελες να το δει:
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Μετά κάνε factory reset.
Και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Θα τα κάνει όλα μόνο του πλην ότι εσύ θα διαλέξεις ποια rom να κατεβάσει για να κάνει εγκατάσταση:
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0