Καλησπερα. Ετσι ξαφνικα λοιπον και ενω μεχρι σημερα το μεσημερι ολα δουλευαν ρολοι δεν ανοιγει η συνδεση των δεδομένων. Ενω υπαρχει σημα φουλ οι κλησεις γινοντα κανονικα no data connection. Καμια συμβουλή ;
Εκτός από το θέμα αυτό νωρίτερα μέσα στην μέρα η Cosmote έβγαλε ανακοίνωση για θέμα με το σήμα στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Οπότε ή μάλλον και στα νότια (πχ εγώ) μας πήρε η μπάλα. Πάντως δεν είχα δεδομένα για κανα μισάωρο κατα τις 7 το απόγευμα και μόλις γύρισα σπίτι έφτιαξε. Αρχικά νόμιζα πως ήταν λόγω υπερθέρμανσης που ίσως έπαθε γτ κυκλοφορούσα με 38 βαθμούς, ανοιχτά δεδομένα, ανοιχτό GPS, ανοιχτό Pokemon Go και θήκη. Αλλά όχι τελικά.
Πάντως υπομονή παιδιά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις όπως πχ φλασάρισμα άλλης ρομ κι έτσι. Λογικά μέχρι το τέλος της μέρας θα έχει φτιαχτεί, αν όχι θα δούμε από αύριο τι φταίει, αν και δύσκολα φταίει η εταιρία μας (το έχει πάθει και φίλος με samsung).
εγω μεχρι κ το μεσημερι ειχα κανονικα 4G.Όταν εβαλα τη νεα ρομ το απόγευμα κ επειτα πηγα να ανοιξω,απλα δεν ανοιγαν!φοβαμαι ότι θα είναι θεμα της ρομ.
Μενω Πυργο εχω την GTV 6.7.28 κ κιν το mi note pro.