Διαφήμιση

Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του Xiaomi σας

• Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του Xiaomi σας

Εγώ αγόρασα ένα Mi4 πριν από 1,5 χρόνο και επειδή μου άρεσε η MIUI κόλλησα, έχω πάρει αρκετά Xiaomi σε γνωστούς και όλα εκτός από ένα έχουν βγάλει πρόβλημα, μικρό η μεγάλο (όχι προβλήματα του software) χωρίς να έχουν κακομεταχειριστεί και έχω μπει σε σκέψεις..

Τα προβλήματα

Μi4 – 1.5 χρονων
      Πρόβλημα στην οθόνη, αν είναι κουμπωμένο το πίσω καπάκι έχει τρομερό LAG, διαβάζοντας στο internet βρήκα ότι φταίει το flat cable τις οθόνης.Περιμένω οθόνη.
      Το logo Μι στο καπάκι έχει φύγει σχεδόν όλο.

Redmi Note 2 – 1 χρόνου
      Χάλασε το ηχείο
      Καμένα Pixel στην οθόνη.

Redmi 1S Pro - 8 μηνών
      Δεν φόρτιζε ανοιχτό μόνο κλειστό ενώ το LED άναυει, ζεσταινόταν και έπεφτε η μπαταρία γρήγορα χωρίς να τρέχει κάτι, ακόμα και σε αναμονή, μετά από 3 μέρες έφταιξε μόνο του.

Redmi Note3 Pro
      Έχει λυγίσει επειδή μπήκε στην πίσω τσέπη, το ξέρω ότι δεν πρέπει να μπεί εκεί αλλά και αυτό λύγισε πολύ ευκολά
    • Redmi 2 - 1μιση (σχεδόν) χρόνο νομίζω όλα καλά

Mi4c - Όλα καλά (9 μήνες)

Note 3 pro - Όλα καλά (3 μήνες)

Mi Pad 2 - Δεν με ενθουσίασε. Το περίμενα πιο δυνατό. Πιο smooth να το πω. Αλλά δεν έκανε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης ένας φίλος μου έχει το Note 2 εδώ και 1μιση χρόνο και αυτού χωρίς προβλήματα και μια φίλη μου το Redmi 3 Pro που της το αγόρασα εγώ πριν 2 μήνες (μέσω εμένα στην ουσία) και της το "έκτισα" και αυτή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τί να σου πω? Από ποιο μαγαζί τα πήρες? Ίσως να παίζει ρόλο
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Redmi 2 - 1μιση (σχεδόν) χρόνο νομίζω όλα καλά

Mi4c - Όλα καλά (9 μήνες)

Note 3 pro - Όλα καλά (3 μήνες)

Mi Pad 2 - Δεν με ενθουσίασε. Το περίμενα πιο δυνατό. Πιο smooth να το πω. Αλλά δεν έκανε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης ένας φίλος μου έχει το Note 2 εδώ και 1μιση χρόνο και αυτού χωρίς προβλήματα και μια φίλη μου το Redmi 3 Pro που της το αγόρασα εγώ πριν 2 μήνες (μέσω εμένα στην ουσία) και της το "έκτισα" και αυτή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τί να σου πω? Από ποιο μαγαζί τα πήρες? Ίσως να παίζει ρόλο
      Τι να πω όλα σε εμένα έτυχαν !!!
      Ξέχασα να πω ότι έχω και κάτι Xiaomi Hybrid Dual Drivers ακουστικά και στους 5 μήνες χάλασε το κουμπί που ανεβάζει φωνή.

Δεν νομίζω ότι παίζε ρόλο από που τα αγόρασα γιατί είναι όλα αυθεντικά, πάντως από διάφορα μαγαζιά τα αγόρασα, όχι από aliexpress.
      Πλέον προτιμώ να αγοράζω απόgearbest, έχω διαβάσει ότι πολλοί είχαν πρόβλημα αλλά εγώ δεν έχω μέχρι στιγμής.

Με ένα Redmi3 pro που έχω πάρει δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα προς το παρών, και δύο Yi action cameras.
    • Διαφήμιση
    • Τα ακουστικά και εμένα με άφησαν νωρίς... 4-5 μηνών και με απλή χρήση μια μέρα απλά δεν έδιναν ήχο. Εγώ τα pistons είχα

Φίλε εγώ από Gearbest κινητό δεν παίρνω... Ακόμη περιμένω (5 μήνες τώρα) 3 παραγγελίες μου και αν δεν τους έκραζα δεν θα έβλεπα ούτε σεντ. Κανά μπιχλιμπίδι μάλιστα... Αλλά μέχρι εκεί.

Έκανα περισσότερες από 10 παραγγελίες από κοντά τους και δεν μου άρεσε ούτε το πακέτο τους, ούτε η συμπεριφορά τους. Όπως και να έχει ο καθείς αποφασίζει διαφορετικά...
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Τα ακουστικά και εμένα με άφησαν νωρίς... 4-5 μηνών και με απλή χρήση μια μέρα απλά δεν έδιναν ήχο. Εγώ τα pistons είχα

Φίλε εγώ από Gearbest κινητό δεν παίρνω... Ακόμη περιμένω (5 μήνες τώρα) 3 παραγγελίες μου και αν δεν τους έκραζα δεν θα έβλεπα ούτε σεντ. Κανά μπιχλιμπίδι μάλιστα... Αλλά μέχρι εκεί.

Έκανα περισσότερες από 10 παραγγελίες από κοντά τους και δεν μου άρεσε ούτε το πακέτο τους, ούτε η συμπεριφορά τους. Όπως και να έχει ο καθείς αποφασίζει διαφορετικά...
      Εγώ δύο κινητά έχω πάρει από εκεί δεν είχα πρόβλημα, ούτε καθυστέρηση ούτε τίποτα, όλα από αποθήκη κίνας και σε στοκ αν παίζει ρόλο αυτό, όλα τα άλλα είναι μπιχλιμπίδια, και τώρα με τα ακουστικά κανόνισα να μου στείλουν καινούρια χωρίς να τους στείλω τα χαλασμένα με 7$ από 17$ που κάνουν. Ζήτησαν 10$ αλλά τους είπα 7$ και δέχθηκαν.
      Ξέχασα να αναφέρω και ένα Μi band που χάλασε όταν ξέχασα τα το βγάλω στην Θάλασσα, αν και εκεί δεν φταίει αυτό αν και λέει ότι είναι αδιάβροχο.

• Στη παραπάνω συλλογή έχουν προστεθεί ένα Redmi 3, ένα Redmi Note 3 Pro και επέστρεψε στα χέρια μου, μετά από ΤΡΙΑ χρόνια και πολλές "κακουχίες", το ΠΡΩΤΟ Xiaomi που απέκτησα ever... το θρυλικό "ρυζάκι" (Hongmi - Redmi) που φοράει ΑΚΟΜΑ την ίδια μπαταρία και Miui V5!!!!!!!!
      Δεν σχολιάζω ΚΑΝ τις δεκάδες συσκευές που έχουν περάσει "transit" από τα χέρια μου και έχουν καταλήξει σε συγγενείς και φίλους...
      Ούτε ΜΙΑ συσκευή, έτσι για δείγμα ρε γαμώτο, δεν έχει πάθει το παραμικρό!!!!
      Μιλάμε για 9 διαφορετικές συσκευές (μοντέλα) που ΟΛΕΣ έχουν υποστεί τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ όσο αφορά το λογισμικό τους (αμέτρητα φλασαρίσματα και ακόμη και brickαρίσματα σε μερικές από αυτές)!
      Οι μόνες ζημιές που έχουν υποστεί 1-2 συσκευές είναι από πεσίματα (και έχουν επισκευαστεί)... και μια συσκευή που νόμιζε ότι είναι δύτης και κολύμπαγε στο ποτάμι... (επισκευάστηκε και αυτή και είναι τώρα πλέον 100% λειτουργική!!!) αλλά φαντάζομαι αυτό δεν μετράει...
    • Διαφήμιση
    • Μία βασική ερώτηση, σε όλες τις συσκευές που έβγαλαν πρόβλημα έκανες αλλαγή του λειτουργικού που βάζουν τα καταστήματα σε κάποιο official με χρήση fastboot rom ?

Αν και νέος έχουν περάσει 4 συσκευές από τα χέρια μου ( 2 Χ Redmi Note 2, 2 x Redmi 3) και καμία δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα πλην τα bugs της εκάστοτε ρομ.
      Αλλά, αμέσως εγκατάσταση fastboot rom (unlock στα redmi 3) και πέρασμα ελληνικής.
    • Παιδια δεν ξέρω,αλλα,το Redmi 2 FDD,δεν το αλλάζω με τίποτα.Το θέμα της χρήσης ειναι υποκειμενικό,αν και το δουλεύω πολλές ωρες.Αλλα τα χαρακτηριστικά του(οθόνη,κάμερα,μπαταρία),ειναι καταπληκτικά.Ειδικά με το πέρασμα σε dev και MIUI8 ειναι το κάτι αλλο.Εξ αιτίας του δεν με ενδιαφέρουν τα ANTUTU.Το εχω 1 χρόνο.
    • Και εγώ έχω 3 συσκευές με κάμποσα gadget, ποτέ δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα κάποιο. Το μόνο τα pistons που είχα μέσα στο τσαντάκι, υποθέτω κάπως τραβήχτηκαν και κόπηκαν, αλλά αλλιώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
    • Μικρή αλλά θετική μέχρι τώρα η εμπειρία μου. Μόνο 8 περίπου μήνες για το δικό μου και καμιά 6 για της συζύγου. Άρα για να μπορέσω να είμαι τουλάχιστον αντικειμενικός θα πω ότι η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι θετική. Αλλά πιο αξιόπιστη γνώμη είναι η δικιά σας παιδιά, λόγο πολύχρονης ενασχόλησης αλλά και μεγαλύτερης διαθέσιμης γκάμας κινητών. :thumbup:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Και εγώ από τα προϊόντα που έχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα εκτός από τα Piston που στους 4 5 μήνες μας άφησαν χρόνους χωρίς ιδιαίτερα ζόρια!!!