Εγώ αγόρασα ένα Mi4 πριν από 1,5 χρόνο και επειδή μου άρεσε η MIUI κόλλησα, έχω πάρει αρκετά Xiaomi σε γνωστούς και όλα εκτός από ένα έχουν βγάλει πρόβλημα, μικρό η μεγάλο (όχι προβλήματα του software) χωρίς να έχουν κακομεταχειριστεί και έχω μπει σε σκέψεις..
Τα προβλήματα
Μi4 – 1.5 χρονων
Πρόβλημα στην οθόνη, αν είναι κουμπωμένο το πίσω καπάκι έχει τρομερό LAG, διαβάζοντας στο internet βρήκα ότι φταίει το flat cable τις οθόνης.Περιμένω οθόνη.
Το logo Μι στο καπάκι έχει φύγει σχεδόν όλο.
Redmi Note 2 – 1 χρόνου
Χάλασε το ηχείο
Καμένα Pixel στην οθόνη.
Redmi 1S Pro - 8 μηνών
Δεν φόρτιζε ανοιχτό μόνο κλειστό ενώ το LED άναυει, ζεσταινόταν και έπεφτε η μπαταρία γρήγορα χωρίς να τρέχει κάτι, ακόμα και σε αναμονή, μετά από 3 μέρες έφταιξε μόνο του.
Redmi Note3 Pro
Έχει λυγίσει επειδή μπήκε στην πίσω τσέπη, το ξέρω ότι δεν πρέπει να μπεί εκεί αλλά και αυτό λύγισε πολύ ευκολά
Τα προβλήματα
Μi4 – 1.5 χρονων
Πρόβλημα στην οθόνη, αν είναι κουμπωμένο το πίσω καπάκι έχει τρομερό LAG, διαβάζοντας στο internet βρήκα ότι φταίει το flat cable τις οθόνης.Περιμένω οθόνη.
Το logo Μι στο καπάκι έχει φύγει σχεδόν όλο.
Redmi Note 2 – 1 χρόνου
Χάλασε το ηχείο
Καμένα Pixel στην οθόνη.
Redmi 1S Pro - 8 μηνών
Δεν φόρτιζε ανοιχτό μόνο κλειστό ενώ το LED άναυει, ζεσταινόταν και έπεφτε η μπαταρία γρήγορα χωρίς να τρέχει κάτι, ακόμα και σε αναμονή, μετά από 3 μέρες έφταιξε μόνο του.
Redmi Note3 Pro
Έχει λυγίσει επειδή μπήκε στην πίσω τσέπη, το ξέρω ότι δεν πρέπει να μπεί εκεί αλλά και αυτό λύγισε πολύ ευκολά