Διαφήμιση

[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@manospan
    Αν έχεις το μοντέλο με 1g ram εισαι ΟΚ , νόμιζα ότι είχες το μοντέλο με 2g ram αλλα σου γράφει ότι έχεις 1g ...
    Anyway , με το TWRP που σου έδωσα θα κάνεις δουλειά και θα ξεπεράσει το error7 , το recovery φταίει για το πρόβλημα σου ..
    Ενώ μέχρι τώρα έβαζα την wt88047 και όλα καλά τώρα μου λέει το TWRP οτι πρέπει να βάλω την wt86047
  • Ο/H nipapa έγραψε:

Υπάρχει και σχετικός οδηγός στο forum "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC και όπως λέει και ο @caeser ....μετά τα wipes, αφήνουμε το κινητό σκέτο ...μέταλλο...
    Αφού το ανέφερες, να επισημάνω, για μια ακόμη φορά, ΠΡΙΝ κάνουμε οτιδήποτε με το OTG τσεκάρουμε ότι η συσκευή διαβάζει το στικάκι, μέσω του OTG και μέσα από τη ρομ, αλλά κυρίως μέσα από το TWRP, που θα κάνουμε το φλασάρισμα! (Κατά καιρούς, μου έχουν τύχει κάμποσα καλώδια OTG, αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία ΔΕΝ διαβάζουν το στικάκι και γι'αυτό και το επισημαίνω... επειδή εάν κάνουμε wipe τα ΠΑΝΤΑ και μετά διαπιστώσουμε ότι δεν διαβάζει το στικάκι... θα είναι αργά! :) )
  • Διαφήμιση
  • Επανηλθαν οι αποσυνδεσεις στο Bluetooth στην 6.8.4, η φάση είναι ότι διαγράφει τελειως τη συσκευή που έχει γίνει pair μόνο του..
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@manospan
    Βαλε αυτό το TWRP .... androidfilehost.com/?fid=24459283995314651
    Με αυτό θα περάσει ...

Εντω μεταξύ βλέπω ότι έχεις το HM2 LTE-CU , που λογικά είναι αυτή ή χαζή ινδική version με 2g ram αλλά HM2014811 ..
    Σου δείχνει ότι έχεις 1g ram στο screenshot ενω έπρεπε να γραφει 2g ram ..
    Πόση ραμ έχεις με αυτή τη ρομ ?????
    Πως κάνω εγκατάσταση????
  • καλησπέρα σε όλους/όλες

την κατέβασα Κυριακή 07/08 σε redmi 3 note 2GB και αφού έκανα wipe cache & dalvik την πέρασα. Έμεινε κολλημένο στο Mi logo κατά την διάρκεια της εγκατάστασης 7 λεπτά μέχρι να πρωτοανοίξει. Στην αρχή είχα κάμποσα - αναμενόμενα - lagαρίσματα και μου πήρε γύρω στο 25λεπτο να επαναφέρω/συγχρονίσω τις επαφές/φώτος/εφαρμογές από το Mi cloud. Προσωπικά, τα leds δουλεύουν κανονικά αφότου τα ενεργοποίησα. Από πλευράς κατανάλωσης μπαταρίας , επειδή τις πρώτες 2 μέρες το 'ρήμαζα' με wifi, δεδομένα, viber κλπ μου έβγαζε πολύ άνετα την μέρα. Από μεσάνυχτα έως 7 το πρωι που δεν το χρησιμοποιώ , η πτώση μπαταρίας ήταν και στις 4 νύχτες από 2%. Όσον αφορά την απόδοση του, οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν σαν 'αεράκι'. Σήμερα εγκατέστησα από το play store το hybernation manager κι έβαλα να κλείνουν wifi, bluetooth και συγχρονισμός όταν κλείνει η οθόνη καθώς και να απενεργοποιούνται κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές και μόνο σε αυτές βλέπω μια μικρή καθυστέρηση όταν χρειάζεται να ξανανοίξουν. Μέχρι στιγμής δεν συνάντησα κάτι που να θεωρηθεί bug αλλά άμα συμβεί θα επανέλθω εδώ.

Τα συγχαρητήρια μου για την άψογη δουλεία σε όλους τους developers
  • @manospan
    Τελικά έχεις τη version με το 1g ή με τα 2g ram ????
    Κατέβασε αυτό ... wt88047-TWRP3.0.0-1_LP.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
    Ξεζιπαρεις το αρχείο με το TWRP , βάζεις το τηλ... σε fastboot και το συνδέεις στο pc , μετά θ'ανοιγεις το φάκελο που έκανες extract και θα τρέξεις το αρχείο twrp.bat ..
    Πατάς enter μέχρι που θα εγκατασταθεί το νέο TWRP ..
    H θα περάσεις το Twrp.img μέσω εντολών cmd , πάλι από fastboot ..
  • Διαφήμιση
  • αφου πρωτα δωσω τα συγχαρητηρια για ολη την δουλεια που εχει γινει θα ηθελα να αναφερω δυο θεματακια που συναντησα περνωντας την 6.8.4.συχνα νιωθω το κινητο (ΜΙ4 w) να ζεσταινεται αρκετα με τασεις μετα απο λιγη παραπανω απο την φυσιολογικη χρηση (λιγα mail λιγο fb και κανενα βιντεακι η κορη στο utube) ζεματαει το μεταλλο περιμετρικα της συσκευης.το σημαντικοτερο ομως θεωρω πως ειναι η διαρκεια της μπαταριας.μου εβγαζε 2 γεματες προς τρεις μερες και μετα την νεα ρομ σε 24 ωρες θελει φορτιση.φανταζομαι πως δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο μια τετοια πτωση.καμια ιδεα κανεις?
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@manospan
    Τελικά έχεις τη version με το 1g ή με τα 2g ram
    gkalen ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την ανακατοσούρα.Είνα με το 1g ram.Σε κάποια φάση του πέρασα και τη 86047 αλλά δεν έβλεπε τις σιμ οποτε αναγκάστηκα και του ξαναπέρασα την 7 28 που μου έστειλε ο Δημήτρης.Βάζω τοTWRP που μου είπες και τα λέμε.Και πάλι σ'ευχαριστώ.
  • Ο/H manospan έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@manospan
    Τελικά έχεις τη version με το 1g ή με τα 2g ram
    gkalen ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την ανακατοσούρα.Είνα με το 1g ram.Σε κάποια φάση του πέρασα και τη 86047 αλλά δεν έβλεπε τις σιμ οποτε αναγκάστηκα και του ξαναπέρασα την 7 28 που μου έστειλε ο Δημήτρης.Βάζω τοTWRP που μου είπες και τα λέμε.Και πάλι σ'ευχαριστώ.
    Φίλε πάλι με πετάει έξω και με αυτό το TWRP.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().

• @manospan
    Φίλε μου μάλλον ή ζημία έγινε όταν πέρασες την wt86047 και κάτι σου αλλαξε ..
    Παράδειγμα , σου αλλαξε το TWRP με την εγκατάσταση της wt86047 rom , ίσως και κάτι άλλο που δε γνωρίζω ακριβώς να σου πω..

Να δοκιμασεις ν'αλλαξεις το updater.script όπως λέω στο λινκ της υπογραφής μου ..
    Δες το πρώτο ποστ στο λινκ της υπογραφής μου , βγάλε το updater.script στο desktop και στην πρώτη γραμμή όπου λέει "wt88047" θα το κάνεις "wt86047" , μετά κάντο save και ριξτο μεσα στο ζιπ της ρομ και άλλαξε το ..
    Δοκίμασε πάλι να φλασαρεις τη ρομ που τροποποιησες το updater.script..
  • Διαφήμιση
  • Ο/H leon_ster έγραψε:

αφου πρωτα δωσω τα συγχαρητηρια για ολη την δουλεια που εχει γινει θα ηθελα να αναφερω δυο θεματακια που συναντησα περνωντας την 6.8.4.συχνα νιωθω το κινητο (ΜΙ4 w) να ζεσταινεται αρκετα με τασεις μετα απο λιγη παραπανω απο την φυσιολογικη χρηση (λιγα mail λιγο fb και κανενα βιντεακι η κορη στο utube) ζεματαει το μεταλλο περιμετρικα της συσκευης.το σημαντικοτερο ομως θεωρω πως ειναι η διαρκεια της μπαταριας.μου εβγαζε 2 γεματες προς τρεις μερες και μετα την νεα ρομ σε 24 ωρες θελει φορτιση.φανταζομαι πως δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο μια τετοια πτωση.καμια ιδεα κανεις?
    Υπαρχει μηπως καποιος που να αντιμετώπισε το προβλημα κυριως με την μπαταρια;