Σε ποια συσκευή αναφέρεται NasDriver; Αν κάνουμε επαναφορά μέσω του mi cloud, εφαρμογών και ρυθμίσεων, θα εχουμε πρόβλημα αν κατάλαβα καλά;Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα προβλήματα με τα led ξεκίνησαν κατά την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 και επαναφορά backup.
Το είχα και εγώ μέχρι που έκανα factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή χωρίς επαναφορά backup ή από mi cloud, (στο mi cloud επέλεξα "setup us a new device") και πλέον δεν έχω πρόβλημα.
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε όλες τις συσκευές...όσοι έκανα factory reset και ρύθμιση ως "νέα συσκευή" δεν είχαν μετά θέμα με τα led...ή τουλάχιστον δεν αναφέρθηκε ότι είχαν.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγάλαμε μία νέα Δοκιμαστική ROM για το Mi-3 / Mi-4 (Cancro), βασισμένη 100% σε Κινέζικο Source η οποία διορθώνει τα πολλά προβλήματα που έχουν οι ROM από το Xiaomi.eu
Σε αυτή την ROM, δεν υπάρχουν επιπλέον γλώσσες (μόνο Αγγλικά - Κινέζικα - Ελληνικά) - είναι ελαφρότερη - ποιο γρήγορη και λύνει τα προβλήματα συγχρονισμού του Mi-Cloud - Browser και αρκετά άλλα.
Είναι μία δοκιμαστική έκδοση, και μάλιστα έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε στις επόμενες εκδόσεις να κάνουμε χρήση του ίδιου τρόπου στο Compile της ROM.
Περιμένουμε τα σχόλιά σας !!! -
Η ρύθμιση ως νέα συσκευή είναι μέσα στο twrp; Δεν εχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και δεν γνωρίζω... Restore θα μπορούμε να κάνουμε; Μιας και θα κανουμε factory reset...
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Η ρύθμιση ως νέα συσκευή είναι μέσα στο twrp; Δεν εχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και δεν γνωρίζω... Restore θα μπορούμε να κάνουμε; Μιας και θα κανουμε factory reset...
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Άρα στην ουσία δεν θα παρουμε τπτ από το backup που έχουμε στο cloud;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγάλαμε μία νέα Δοκιμαστική ROM για το Mi-3 / Mi-4 (Cancro), βασισμένη 100% σε Κινέζικο Source η οποία διορθώνει τα πολλά προβλήματα που έχουν οι ROM από το Xiaomi.eu
Σε αυτή την ROM, δεν υπάρχουν επιπλέον γλώσσες (μόνο Αγγλικά - Κινέζικα - Ελληνικά) - είναι ελαφρότερη - ποιο γρήγορη και λύνει τα προβλήματα συγχρονισμού του Mi-Cloud - Browser και αρκετά άλλα.
Είναι μία δοκιμαστική έκδοση, και μάλιστα έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε στις επόμενες εκδόσεις να κάνουμε χρήση του ίδιου τρόπου στο Compile της ROM.
Περιμένουμε τα σχόλιά σας !!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Άρα στην ουσία δεν θα παρουμε τπτ από το backup που έχουμε στο cloud;
-
@tasospap1986, μόνο τις εφαρμογές θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να ρυθμίσεις από την αρχή, δεν θα χάσεις τίποτα από αυτά που συγχρονίζεις (φώτο, επαφές, τηλέφωνα, μηνύματα) επιστρέφουν όλα κανονικά.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@tasospap1986, μόνο τις εφαρμογές θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να ρυθμίσεις από την αρχή, δεν θα χάσεις τίποτα από αυτά που συγχρονίζεις (φώτο, επαφές, τηλέφωνα, μηνύματα) επιστρέφουν όλα κανονικά.
-
Σωστός, προσωπικά το αντίγραφο αρχικής οθόνης πλέον το έχω απενεργοποιήσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα