1gb όπως πάντα.Υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδωμένη ραμ???Ο/H gkalen έγραψε:
@manospan
Βαλε αυτό το TWRP .... androidfilehost.com/?fid=24459283995314651
Με αυτό θα περάσει ...
Εντω μεταξύ βλέπω ότι έχεις το HM2 LTE-CU , που λογικά είναι αυτή ή χαζή ινδική version με 2g ram αλλά HM2014811 ..
Σου δείχνει ότι έχεις 1g ram στο screenshot ενω έπρεπε να γραφει 2g ram ..
Πόση ραμ έχεις με αυτή τη ρομ ?????
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@manospan
Αν έχεις το μοντέλο με 1g ram εισαι ΟΚ , νόμιζα ότι είχες το μοντέλο με 2g ram αλλα σου γράφει ότι έχεις 1g ...
Anyway , με το TWRP που σου έδωσα θα κάνεις δουλειά και θα ξεπεράσει το error7 , το recovery φταίει για το πρόβλημα σου .. -
-
@taxbak, όταν έβαλες την MIUI 8 κατά τις αρχικές ρυθμίσεις επέλεξες restore from mi cloud ή install as a new device ?
Αν έκανες επαναφορά, ίσως να χρειαστεί ένα factory reset, και εγκατάσταση με την επιλογή "new device", φυσικά αυτό σημαίνει στήσιμο των εφαρμογών από την αρχή -
Παιδιά καλημέρα. Ένα bug σε Μι5 βρήκα... Σήμερα έκανα το κινητό Hotspot και κάποια στιγμή κόλλησε η παροχή δεδομένων στο laptop ενώ το κινητό δούλευε κανονικά. Έκλεισα λοιπόν το Hotspot και το κινητό δεν τραβουσε καθόλου δεδομένα σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης, το έβγαλα, και τα δεδομένα λειτουργούσαν για το κινητό. Όταν ξαναενεργοποιησα το Hotspot το κινητό έκανε μόνο του επανεκκίνηση... Το συγκεκριμένο το επανελαβα με ακριβώς την ίδια διαδικασία 4 φορές. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;;; με την 6.8.4
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εξακολουθεί να μου κάνει αποσυνδεσεις στο WiFi, και επίσης σε κάποια WiFi δεν μπαίνει καν, δείχνει ότι κάνει σύνδεση και μένει εκεί ενώ αλλά κινητα μπαίνουν άρα δεν είναι θέμα των ρουτερ. Τι μπορώ να κάνω; υπάρχει κάποιο fix σε zip να το περάσω; (όλα τα άλλα στην ρομ είναι εντάξει) { σε xiaomi mi3}
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Εξακολουθεί να μου κάνει αποσυνδεσεις στο WiFi, και επίσης σε κάποια WiFi δεν μπαίνει καν, δείχνει ότι κάνει σύνδεση και μένει εκεί ενώ αλλά κινητα μπαίνουν άρα δεν είναι θέμα των ρουτερ. Τι μπορώ να κάνω; υπάρχει κάποιο fix σε zip να το περάσω; (όλα τα άλλα στην ρομ είναι εντάξει) { σε xiaomi mi3}
-
-
-
εγω έχω παρατηρήσει στο δικό μου να ανοίγει ή οθόνη από μόνο του ενώ είναι πάνω στο τραπεζι, χωρίς να έχω κάποιο μήνυμα ή ειδοποίηση
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@taxbak, όταν έβαλες την MIUI 8 κατά τις αρχικές ρυθμίσεις επέλεξες restore from mi cloud ή install as a new device ?
Αν έκανες επαναφορά, ίσως να χρειαστεί ένα factory reset, και εγκατάσταση με την επιλογή "new device", φυσικά αυτό σημαίνει στήσιμο των εφαρμογών από την αρχή
-
Αυτό με το 2-3 φορτίσεις να στρώσει η μπαταρία ισχύει παιδιά; Αν ναι, υπάρχει τεχνική εξήγηση γι' αυτό;
Ανησυχώ ιδιαίτερα. Τη πέρασα χτες το απόγευμα, μέχρι το βράδυ είχε φτάσει στα μισά. Σήμερα το πρωί, σε ούτε μισή ώρα χρήση (αναμμένη οθόνη) έπεσε στο 81%. Επίσης στην ανάλυση χρήσης βλέπω αυτό:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα