[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Πχ mail , facebook κτλ. Μετά την αναβάθμιση θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε custom fonts;
Αν είναι.. κλείσε-άνοιξε το led ειδοποίηση. -
Καλημερα!Εχω περασει σε gtv 6.8.4 dev και θελω να ρωτησω κατι στις ρυθμισεις->μπαταρια->Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρμογων-> εχει μονο "ενισχυμενη" και "ανενεργη" και καθολου το "κανονικη" που εχει στην gtv 7.5.1 ας πουμε αυτο ειναι bug η ετσι ειναι η v8?απο μονο ηταν στην ενισχυμενη αυτο θα με επιρεαση καθολου στο θεμα ειδοποιησεων απο εφαρμογες?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
-
-
Σε εμένα που με προηγούμενη τον είχα θέμα με υπερθερμανσεις και κατανάλωση μπαταρίας, με αυτή τη ρομ λύθηκε το θέμα της υπερθέρμανσης. Όσο για κατανάλωση θα δείξει για τη δεν έχω κλείσει ακόμα ούτε 24ωρο. Μπορείς όμως μέσα από την εφαρμογή να τον απενεργοποιήσεις και θα είναι σαν να μην υπάρχει καν. Έτσι ειχα λύσει το πρόβλημα μου στην προηγούμενη ρομ 6.7.21.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Πχ mail , facebook κτλ. Μετά την αναβάθμιση θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε custom fonts;
-
-
-
Οι άλλοι με Redmi Note 3G πως πάτε από μπαταρία; Εμένα από το κακό στο χειρότερο. Τέταρτη μέρα σήμερα, κ μόλις το άνοιξα, στο τέταρτο 90% κ στο μισάωρο 85%, με φωτεινότητα οθόνης σχεδόν τέρμα χαμηλωμένη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Μια από Τα ίδια αφού σκέφτομαι να επιστρέψω σε stable v7, περιμένω το Σάββατο την επόμενη και αν είναι Τα ίδια θα γυρίσω πίσω
Via Xiaomi redmi note 3G -
SOS!!!!!
Καλησπέρα παιδιά, έπειτα απο το πέρασμα της ROM έχω θέμα με τη φόρτιση, μια φορτίζει μια όχι, τώρα το έχω 6 ώρες στο φορτιστή και δείχνει 0% , δοκίμασα με διάφορους φορτιστές επίσης αλλά και πάλι τίποτα, έκλεισα το κινητό (power offf) και δείχνει ότι φορτίζει αλλά παραμένει στο 0%. Παίζει να χάλασε η μπαταρία απο το πολύ Pokemon? xD
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα